2777
2789
عنوان

چرا فکر می کنید کرونا وجود نداره؟!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1885 بازدید | 162 پست
خدا رحمتش کنه،من بیچاره هرروز توی بیمارستان شاهد این صحنه های وحشتناک هستم

الهی عزیزم خدا واقعا رحم کنه، واقعا همگی باید رعایت کنیم. خودخواه نباشیم، من خودم شاغل بودم از اسفند نرفتم سرکار، بهترین شرایط کاری و هم داشتم 

کاربری دسته منو خواهرمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه عزاداری باعث شیوع میشه قبول دارم و مخالف تجمعم ولی اینم بگو بخاطر تجمع روشنفکرااان دیشب دم در ...

روشنفکران کین دقیقا؟ آدمای احساساتی و کسایی که با علم و عقل زندگی نمیکنن همه شون تو همون دسته ای قرار میگیرن که من در موردشون حرف میزنم، یه آتئیست هم در حد یه مسلمون مذهبی پایبند اعتقادات خودشه و ذهنشو بسته روی خیلی از احتمالات، اگه احیانا منظورت از روشنفکر کسیه که با چهارتا قانون اسلام میجنگه مثلا

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗
عزیزدلم اتفاقا اگر کسی واقعا به خدا اعتقاد داشته باشه و انسان با ایمانی باشه، رعایت میکنه، چون همین ...

عزیزم من قصد توهین ندارم ولی نمیشه وقتی میخایم دفاع کنیم بهترین های مذهب رو بیاریم بگیم مذهب اینه مردم اشتباه میکنن عیب از مردمه نه مذهب، اول اینکه شما بگو اصن هیئت رفتن واجب بود تو اون شرایط؟ شما که مذهبی ای اگه مردم یه سال جمع نشن دور هم نوحه بخونن و سینه بزنن از امام حسین چیزی کم میشه؟ دفاعی از اونی که میره تو بازار الکی دور بزنه هم ندارم، اونی که فروشنده س مجبوره بره، چون همین حکومت مذهبی و اسلامی نتونسته هیچ جوره حمایتش کنه که از گشنگی نمیره، مجبوره بره سر کار. نمیشه که هی بگیم اونی که مذهبی واقعیه فلان میکنه بقیه ای که شما می‌بینین الکین ادای مذهبی ها رو درمیارن، مذهبی که اینقد میتونه ازش سو استفاده بشه و نتیجه ش این همه فساد باشه کاش نبود، اینکه میخایم به خدا اعتقاد داشته باشیم انتخاب و اعتقاد شخصی ماست ولی کاش تو رفتارهامون خصوصا اونایی که رو بقیه آدما اثر میزاره جای تکرار کردن حرفای کلیشه یه کم نگاه میکردیم به نتیجه تحقیقات علمی، به آمار، به ارقام، بعد انتخاب میکردیم چی درسته چی غلط

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗
عزیزم من قصد توهین ندارم ولی نمیشه وقتی میخایم دفاع کنیم بهترین های مذهب رو بیاریم بگیم مذهب اینه مر ...

خانم محترم تعداد کشته شده ها و کرونا چه ربطی به مذهب داره؟؟ چرا هرچی میشه گیر میدید به مذهب، خب شما دوست ندارید، بحثش جداست، لااکراه فی الدین. کرونا هم فعلا هست نمیشه زندگی و مختل کرد باید با رعایت اصول بهداشتی زندگی کرد و مراعات کرد، چه ربطی داشت به عزاداری؟؟؟ شما عادت دارید به مغلطه؟؟ شما گفتین آدمای مذهبی رعایت نمیکنن منم مثال زدم که نه اینطور نیست و باید رعایت بشه چون حق و الناسه، هرکاری که باعث بشه به جان دیگران آسیب برسه و حقی از دیگران ضایع بشه، نامشروعه، چه عزا چه عروسی، چه تولد، چه خرید، من اگه صدای موزیکم همسایمو آزار بده، حق الناسه اگر هم برم عزاداری و ماسک نزنم و تو محیط بسته با جمعیت زیاد و بدون فاصله باشم اونم حق الناسه، اگه خرید بی مورد برم حق الناسه، مثلا کسی که واقعا کار ضروری نداره و میره تو بازار الکی میچرخه و رعایت هم نمیکنه، حتی کسی که ماسک استفاده شده شو میندازه تو خیابون، اونم مسئله، درباره ی مسائل دیگه هم بنده نه سیاسی هستم، نه اینجا جای بحث سیاسیه. در آخر همگی باید رعایت کنی مسلمان، یهودی، مسيحی، زرتشتی، و حتی لائیک... بنده دیگه تمایلی به ادامه بحث ندارم لطف کنید تمامش کنید. روزتون بخیر خدانگهدار 🙏🙏

کاربری دسته منو خواهرمه
اون آدما هم به مراسم محرم و بازگشایی مدارس هم اعتراض کردن.من مطمئنم. کرونا تو شادی واسه برد پرسپولی ...

بله دقیقا برد پرسپولیس و استقلال ریختن تو خیابون و پسر و دختر تو هم لولیدن و جیغ زدن، من خودم پرسپولیسی هستم اما کرونا اون‌موقع نبود؟ 

کاربری دسته منو خواهرمه
ای کاش اونایی که سر برد پرسپولیس و فوت شجریان ریختن تو خیابون اینو میدیدن همه فکر میکنن کرونا مال ه ...

اکثرا هم دکتر ومهندس بودن ،بعد از این بحران ایران چه طوری می خواد از دست دادن این همه سرمایه فرهیخته انسانی رو جبران کنه خدا داند ،۴۰۰سال از اروپا عقب بودین الان فکر کنم با این بحرام ۴۰۰سال دیگه هم عقب بمونیم

بیاین شمال ببینید چه قیامتیه. یکی از فامیلامون پرستار بیمارستان لاهیجان هستش از اول کرونا خانواده ا ...

والا نفهم نفهمه، هیچ کاریش هم نمیتونی بکنی!

هربار اوج نفهمی و حماقتش یه جا خودشو نشون میده!

یه دفه تو عروسی و تولد و جشن فلان و بیسار

یه بار تو عزاداری

یه بار تو مسافرت رفتن

یه بار برا برد فلان تیم

یه بار هم تو کاسه داغتر از آش شدن برا فوت یه اسطوره!

حالا روح استاد راضیه که شما گله ای جلو بیمارستان جمع بشید تو این اوضاع کرونا؟ 

حال و روز بقیه مریضها هم که به درک؟😑

ای داد از مردم جوگیر و بی فکر