2777
2789
عنوان

چرا فکر می کنید کرونا وجود نداره؟!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1885 بازدید | 162 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دور تو سایت بزن ببین چند درصد حرفا از رو منطق و علم ه، جماعتی که هنوز دنبال دعا می‌گردن که خونه د ...

اینکه عزاداری باعث شیوع میشه قبول دارم و مخالف تجمعم ولی اینم بگو بخاطر تجمع روشنفکرااان دیشب دم در بیمارستان معلوم نیست چند نفر مبتلا شدن و چند نفر رو مبتلا خواهند کرد... همه چی ربط ب اعتقاد و مقدسات نداره !

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

بضیا ک تو تلوزیون مصاحبه مسکنن ک وجود نداره و نمسگیرن میخام بکشمشون بیرون جرشون بدم ینی اخه مگه کشکه الکی اینهمه ادم میمیرن؟😐😑

عیزم چشمت که ب پروفم خورد این ذکر و با خودت تکرار کن 😑 : فتبارک الله احسن الخالقین   والسلام👊هی نگو وای پروفت 😒مرسی اه😐🔪
اینکه عزاداری باعث شیوع میشه قبول دارم و مخالف تجمعم ولی اینم بگو بخاطر تجمع روشنفکرااان دیشب دم در ...

کار همه شون اشتباهه فرقی نمیکنه ،همه اون افراد نادان وافراطی هستن

هفته گذشته برادر دوستم، جوون ۴۰ ساله بدون بیماری زمینه ای در اثر کرونا فوت کرد😭😭😭 یه دختر دبستان ...

بیاین شمال ببینید چه قیامتیه.

یکی از فامیلامون پرستار بیمارستان لاهیجان هستش از اول کرونا خانواده اش ندیدنش.اون وقت جاده چالوس قیامته.ین تجمع دیشب جلوی بیمارستان هم که نگو.به خاطر  شجریان تجمع کردن که چی؟تا زنده بود کسی یادش نبود الان همه طرفدارش شدن

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

کار همه شون اشتباهه فرقی نمیکنه ،همه اون افراد نادان وافراطی هستن

درستع ولی بعضیا یه طرفه میرن 

باید فرمونو وسط نگه داشت 

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤