2777
2789
عنوان

چه جوری دوس پسرموو بسوزونم😬😁

644 بازدید | 54 پست

دوس پسرم خیلی اذیت میکنهه جدیداا چون فهمیده دوسش دارم یه مدتم رابطه رو تموم کرد ک خودش برگشت دوباره ولی من گفتم بر نمیگردم ک دوست معمولی ایم فقط مثلا 

بعدش تو دعوااا ها خیلیی حرفای زشتی میزنه میره رو مخممم درسته بعدش به غلط کردن میفته ولی بازممم

و اینکهه خیلی محبورمم میکنه به کارایی ک نمیخوامم اگرم بگم ن قهر میکنهه 

کلا بگین چ جوری بسوزونمش😂😬

جدا تر از اینم نمیتونم بشم

بیچاره اهویی که صید پنجه شیری است بیچاره تر شیری که صید چشم اهوییست  شعز دوس دارم لطفا تو تاپیکای شعر منم صدابزنین✌🤍 چند نفر از کاربری استفاده میکنن پس اگه تاپیکا در تضاد بود متعجب نشین❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کبریت بذار زیرش اتیشش بزن میسوزه اصلا جزغاله میشه

مامانش میسوزونتم اون موقع باز😂😬

بیچاره اهویی که صید پنجه شیری است بیچاره تر شیری که صید چشم اهوییست  شعز دوس دارم لطفا تو تاپیکای شعر منم صدابزنین✌🤍 چند نفر از کاربری استفاده میکنن پس اگه تاپیکا در تضاد بود متعجب نشین❤
حرف زشت یعنی چی؟یعنی فحش😐

نه مثلا میگه از خداتم باشه با من باشی میره رو مخم

کات کن فازات چیه ک موندی؟ دوس پسر قبلی منم همین بود کات کردیم الان حالم عاااالیه بخدا

اخه منم زیاد ادم حسابش نمیکنم موندم ک اذیتش کنم

ببخشید اما  دوستی که قراره شما بسوزونیش اونم حرف بد به شما  بزنه و رو مخ باشه  که دی ...

همش ک اینجوری نیس شاید هر یکی دو هفته پیش بیاد

کات کن تامام 😐

به این راحتی نیس😕😬