2777
2789
عنوان

چه جوری دوس پسرموو بسوزونم😬😁

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 54 پست
مهد کودکه مگه

😂😂😂😂کرونا بیکاری زده ب سرم

بیچاره اهویی که صید پنجه شیری است بیچاره تر شیری که صید چشم اهوییست  شعز دوس دارم لطفا تو تاپیکای شعر منم صدابزنین✌🤍 چند نفر از کاربری استفاده میکنن پس اگه تاپیکا در تضاد بود متعجب نشین❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم بازم می‌دونه که هستی فقط از هم خبر ندارین یه جوری بهش بغهمون که کلا نیستی  هر چند از ط ...

مشکل اینجاس فک میکنهه عاشقشممم اونم دوسم داره احساس خطر میکنه اینجوری نه؟

بیچاره اهویی که صید پنجه شیری است بیچاره تر شیری که صید چشم اهوییست  شعز دوس دارم لطفا تو تاپیکای شعر منم صدابزنین✌🤍 چند نفر از کاربری استفاده میکنن پس اگه تاپیکا در تضاد بود متعجب نشین❤
اگه 17 سالته که باید پشت کنکوری باشی  عزیزم پاشو برو دنبال درس و مشقت  وقتی کنکور رد شدی ...

یازدهمم من الان چهار ساعتو نیم برنامه ثابت دارم روزی و مشقای مدرسه و خیلی چیزای دیگه اولویت خودمم درسمه

این حس دو طرفس خب😁😬  اعصابم ارومهه فقط کرم دارم میخوام حرصش یدم😁

چطور میدونی دوطرفه ست....

فکرلمس کردن دستات یه سرانجام محاله......💔.کاش بیای بخوابم قسم میخورم برای همیشه بخوابم..............
چطور میدونی دوطرفه ست....

خب اگه من برا اون سرگرمیم اونم سرگرمیه برای من هیچ وقت اولویت اول زندگیم نبوده

مشکل اینجاس فک میکنهه عاشقشممم اونم دوسم داره احساس خطر میکنه اینجوری نه؟

اگه دوسش داری خیلی تو رفتارت نشون نده خو معلومه جنبه ندارع😐البته همه پسرا اینطورن یکم تا بفهمن طرف دوسشون داره جفتک میندازن😐

اگه دوسش داری خیلی تو رفتارت نشون نده خو معلومه جنبه ندارع😐البته همه پسرا اینطورن یکم تا بفهمن طرف ...

اره اشتباهم همینجا بود اشکال نداره تجربیه مبشه😁😬

یازدهمم من الان چهار ساعتو نیم برنامه ثابت دارم روزی و مشقای مدرسه و خیلی چیزای دیگه اولویت خودمم در ...

چهار ساعت و نیم کمه اگه تجربی باشی حد اقل هشت یا نه ساعت روزانه مداوم لازم داری

https://harfeto.timefriend.net/16297043150045
چهار ساعت و نیم کمه اگه تجربی باشی حد اقل هشت یا نه ساعت روزانه مداوم لازم داری

مدرسه دارم عزیزمم صبحا