2777
2789
عنوان

چه جوری دوس پسرموو بسوزونم😬😁

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونی که داره میسوزه و میسازه  تویی ها!  این همه بددهنی، قهر، بچه ننگی، زورگویی و....  ...

اره همینکارو میکنم میگم نه هپینجوری الکی بچه ننگی از کجا فهمیدی خدایی؟؟؟😬😁بچه ننه ک نبس

بیچاره اهویی که صید پنجه شیری است بیچاره تر شیری که صید چشم اهوییست  شعز دوس دارم لطفا تو تاپیکای شعر منم صدابزنین✌🤍 چند نفر از کاربری استفاده میکنن پس اگه تاپیکا در تضاد بود متعجب نشین❤
اخه ادم حسابی   ادم دوست میگیره که بهش خوش بگذره  نه اینکه اعصابش به هم بریزه

خوش میگذره خیلی میخندیمم😁

بیچاره اهویی که صید پنجه شیری است بیچاره تر شیری که صید چشم اهوییست  شعز دوس دارم لطفا تو تاپیکای شعر منم صدابزنین✌🤍 چند نفر از کاربری استفاده میکنن پس اگه تاپیکا در تضاد بود متعجب نشین❤
مجبور ب چکاری میکنه ؟؟؟؟

ساعت سه شب عکس یهویی بده مثلا😐

به این راحتی نیس😕😬

حداقل از این راحت تر هست که بمونی و هر حرفی بشنوی پسرا همه اینطورن تا میفهمم ازشون خوشت میاد وابسته شدی دور ورمیدارن برو نباش تا بفمع به غلط کردن بیفته البته اگه دوست داشته باشه به نظرم تو یکی از دعواها کات کن اصن یه مدت نباش مطمعنم بیشتر قدرتو میدونه

رو نباید میدادی بش پررو شد

دقیقااااا البته دارممم بهش میفهمونمم عاشق دلخستش نیستم

اره همینکارو میکنم میگم نه هپینجوری الکی بچه ننگی از کجا فهمیدی خدایی؟؟؟😬😁بچه ننه ک نبس

خب کسی که طاقت نه شنیدن نداره، یعنی بزرگ نشده، یعنی خوب تربیت نشده، یعنی کوچولو که بوده مامان جونش هرچی خواسته براش خریده و هی قربون دست و پای بلوریش رفته 

اونم الان فک میکنه عالم و ادم باید گوش به فرمانش باشن

دقیقااااا البته دارممم بهش میفهمونمم عاشق دلخستش نیستم

این رفتارتو ادامه بده 

خودشو نشون میده

ک واقعا دوست داره یا ن

۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍
حداقل از این راحت تر هست که بمونی و هر حرفی بشنوی پسرا همه اینطورن تا میفهمم ازشون خوشت میاد وابسته ...

بهش گفتمم یه مدت نباش قراره دو هفته دیگه چت کنیم باز 😬😁

چشاشو با چاقو در بیار بده بخوره 🙄

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون