2777
2789
عنوان

عموم به مامانم گفته شالتو درست کن

351 بازدید | 15 پست

بابام بیمارستان بستریه . بیمارستان خیلیی زیاد نزدیک خونه ماست و از خونه بقیه دوره برای همین از روز اول تمام فامیل بابام یا شبانه روزی خونه ما بودن یا صبح تا عصر . 

عمومم این مدت دور برداشته . بابام یکم بهش مسئولیت داده فکر میکنه همه کاره خونه شده . صبح ها نمیره یدونه نون نمیگیره یا خواهرم رو نمیبره مدرسه . مامانم سر صبح خواهرم رو میبره مدرسه با بچه کوچیک بعد برای اینا نون و صبحونه میخره میاره . امروز صبح عموم خواب بوده مامانم اینا داشتن میرفتن یهو پاشده با صدای بلند به مامانم گقته شالتو درست کن اونطوری میخوای بری بیرون ؟ ولی یک ساعت بعدش اومده شوخی کرده از دلش درآورده 

ما اصلا مذهبی نیستیم درگیر شال و اینا هم نیستیم.  مامانمم سنش کم نیست که . نمیدونم عموم چرا اینطوری گفته 

این مدت اختیار زندگیمون افتاد دست بقیه . با همه چیز بچه کار دارن تو همه کارهامون دخالت میکنن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا چقد زود پسر خاله شد

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

مگ شالش چطور بود؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

یه کاری کنید از خونه تون برن. میخوان بیان عیادت هم از خونه ی خودشون بیان

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

تو نقشش زیادی فرو رفته 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

عزیزم شاید از رو دلسوزی گفته شاید رو شما که ناموسش حساب میشید حساسه خودتم که میگی از دل ...

مامانم من ۴۲ سالشه . از اول همینطوری می‌گشت . کسی که جای بچشه نباید سرش داد بزنه که 

عموم از من ۴ سال بزرگتره 

اخه بچست جای بچه مامانمه از من ۴ سال بزرگتره کلا تا ۷_۸ سال پیش مامانم باهاش درس کار میکردزشته داد ب ...

😐🥴😆 غیرتی شده

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

مامانم من ۴۲ سالشه . از اول همینطوری می‌گشت . کسی که جای بچشه نباید سرش داد بزنه که عموم از من ۴ سال ...

من جا مامانت بودم همون موقع میگفتم پاشو گویا خواب از سرت حسابی پریده بچه رو ببر مدرسه سر راهت هم دوتا نون بگیر بیار .اگه اهمیت نداد میگفتم تو که عرضه این کارم نداری پس فضولی نکن.