2777
2789
عنوان

چه جوری دوس پسرموو بسوزونم😬😁

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 54 پست
فکر کنم تو 12 سالته   درسته؟

نه ۱۲+۵ 17 سالمه

بیچاره اهویی که صید پنجه شیری است بیچاره تر شیری که صید چشم اهوییست  شعز دوس دارم لطفا تو تاپیکای شعر منم صدابزنین✌🤍 چند نفر از کاربری استفاده میکنن پس اگه تاپیکا در تضاد بود متعجب نشین❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه پسر ببین بعد چند دیقه اون پسررو نگاه کن بعدم به دوست پسرت بگو نگا چقد لباس اون پسره قشنگه تا ماتحتش حرص میخوره

میدونی غیرت چیه؟     غیرت حجاب و این چرتو پرتا نیست.   غیرت حساسیت و اعصبانیت بی جا نیست . غیرت یعنی نزاری اشکش دربیاد.   غیرت یعنی با کسی غیر خودت درو دل نکنه.    غیرت یعنی نزاری دلتنگت بشه(:.  نزاری دلش بشکنه غیرت یعنی به کسی غیر از خودت فکر نکنه یعنی به کسی غیر از خودت نیاز نداشته باشه   به این میگن غیرت عزیزم. غیرت این نیست که بگن روسریتو بکش جلو... غیرت این نیست که بگن با جنس مخالف حرف نزن.. غیرت یعنی نزاره هیچوقت تنها باشی.. درکت کنه بهت اومید بده... غیرت یعنی این:)         هی منو ریپلای کن بگو وای چه امضای باحالی داری تا یکی بیاد ببینه وقتی اومد ببینه بفهمه ایسگاش کردیم😂
خب کسی که طاقت نه شنیدن نداره، یعنی بزرگ نشده، یعنی خوب تربیت نشده، یعنی کوچولو که بوده مامان جونش ه ...

فک نکنم مامانش خیلی لوسش کرده باشه خوشگله نسبت ب بقیه پسرا نسبتا اعتماد ب نفسش زیادی بالاس😬😁

بیچاره اهویی که صید پنجه شیری است بیچاره تر شیری که صید چشم اهوییست  شعز دوس دارم لطفا تو تاپیکای شعر منم صدابزنین✌🤍 چند نفر از کاربری استفاده میکنن پس اگه تاپیکا در تضاد بود متعجب نشین❤
چشاشو با چاقو در بیار بده بخوره 🙄

خوشمم اومد امتحان میکنم😁😬

یه پسر ببین بعد چند دیقه اون پسررو نگاه کن بعدم به دوست پسرت بگو نگا چقد لباس اون پسره قشنگه تا ماتح ...

بچه موهاش قهموه ایه هر روز بهش میگم من عاشق چشم ابرو مشکیم😬😁

وای چقدر از هم دور میشین دووم میارین واس من یه روز نباشم و جواب ندم می‌کشه منو البته برا خودم هم خیل ...

منم خیلی سختمهه وسوسه میشم بهش پیام بدم ولی تنها راه خوب شدن رابطه همیناس 

بی محلی کن .بی محلی بدددترین کاریه ک میشه در حق کسی کرد و مطمئن باش هرچقد بیشتر بهش بی محلی کنی بیشتر عاشقت میشه ⁦:-|⁩ 

اصن بی محلی همیشه جوابه 

بعدشم مگه بردشی سه شب مجبورت کنه عکس بدی 

بگو نمیدم خو ،بذار قهر کنه 

خودش قهر میکنه ببینه نازشو نمیکشی خودش اشتی میکنه ادم میشه 

کلا همیشه در مقابل پسرا غرورتو انتخاب کن 

این برا تو نه دوست پسرمیش نه عشق فقط سرگرمیشی.....ساعت 9 بذارش دم در بعدش میفهمی چقداعصابت اروم میش

فکرلمس کردن دستات یه سرانجام محاله......💔.کاش بیای بخوابم قسم میخورم برای همیشه بخوابم..............
بی محلی کن .بی محلی بددددارین کاریه ک میشه در حق کسی کرد و مطمئن باش هرچقد بیشتر بهش بی محلی کنی بیش ...

همین رویهه بی محلیو در پیش گرفتمم خداکنهه سرد نشه فقط

منم خیلی سختمهه وسوسه میشم بهش پیام بدم ولی تنها راه خوب شدن رابطه همیناس 

به نظرم بازم می‌دونه که هستی فقط از هم خبر ندارین یه جوری بهش بغهمون که کلا نیستی 

هر چند از طرز حرف زدنت معلومه عاشقشی و میدونم هر رفتاری بکنه نمیتونی ازش جدا شی و حتی دلت نمیاد بسوزونیش تلاش نکن دخترجون😐😐

این برا تو نه دوست پسرمیش نه عشق فقط سرگرمیشی.....ساعت 9 بذارش دم در بعدش میفهمی چقداعصابت اروم میش

این حس دو طرفس خب😁😬 

اعصابم ارومهه فقط کرم دارم میخوام حرصش یدم😁