2777
2789
عنوان

راسته بعد مرگ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1566 بازدید | 128 پست
اره ,ولی ادم میمونه چی بگه اگه اینطوریه پس چرا برا اموات میگن صدقه بدین یا خیرات کنین, استادم میگفت ...

والا خودمم نمیدونم چی به چیه...

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤
اره من قبول دارم .بهش میگن تناسخ .به نظر من خدایی که عادله و عدالت داره نمیشه یه بار ادمو خلق کنه و ...

آخه توی قرآن هس که هرکسی تواین دنیاخیلی سختی کشیده توی اون دنیاجواب همه ی این سختی هاشومیگیره وچیزهای خوب درانتظارشه

در درون هـرانسـانی کـه مـی شناسـی ، انسانـی است کـه نمـی شناسـی !                                           پیج اینستاگرام : Mehrad_mahdavi98                                                                                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خدا هر کسیو با توجه ب شرایطش پرسشو پاسخ میکنه دیگ  خب تو هر شرایطی سختی اسونی هست  خب ...

خب مثلا اونی که دزد شده استغفرالله به خدا نمیگه اگه پول داشتم دزدی نمیکردم .به نظر من تناسخ راسته .اینم که هربار چیزی رو می بینیم و حس میکنیم قبلا اینو دیدیم مربوط به همینه که قبلا یه بار زندگی کردیم

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍

من بیشتر از هرچی به کارما وقانون جذب اعتقاد دارم به نظرم بقیش دیگه مهم نیست اینکه دوباره بیایم یا نیایم, وقتی من تو این زندگیم یادم نیاد زندگی قبلی کجا بودم به چه دردی میخوره, مهم زمان حال هستش 

اره من قبول دارم .بهش میگن تناسخ .به نظر من خدایی که عادله و عدالت داره نمیشه یه بار ادمو خلق کنه و ...

این دیگه بسته به عدالت خداست مجازات آدما یا بخشش به عدالت خدا برمیگرده مسلما اون دنیا یه فرد ثروتمند با یه فرد فقیر یکجور قضاوت نمیشن اینا ریزه کاریایی داره که فقط از پس خدابرمیاد

این نیز بگذرد...                                   

هیچ کس نمیتونه همچین نظری بده چون کسی تا حالا این رو ندیده

اما به نظر من همه ما یک نفریم(روح خدا)

جسم مثل لباس میمونه که شاید چند بار به دنیا بیایم و اون عوض بشه اما بازم خودمونیم چون روحمون عوض نشده

و شاشد خود من چندمین باره متولد میشم و این تا وقتی به تکامل برسم ادامه پیدا کنه

و شاید الانم هر اتفاقی که برام میوفته کارمای زندگی قبلیم باشه

یه جورایی بهشت و جهنم داره برام اتفاق میفته با کارایی که کردم

جواب این سوالو هیچوقت نمیفهمیم🤦🏼‍♀️

آخه توی قرآن هس که هرکسی تواین دنیاخیلی سختی کشیده توی اون دنیاجواب همه ی این سختی هاشومیگیره وچیزها ...

یه استادی میگفتش که تو این دنیا هرچقدر خوب باشیم اون دنیا هم به اندازه ی خوب بودنمون شغل مقام و... میدن, حضرت علی هفتمین نوره ما قبل اینکه بدنیا بیایم وجود داشتیم, ماهم باتوجه به اعمالمون مقام میگیریم مثلا صدمین نور یا بیشتر 

اگر نیست و نابود میشه پس چجوری به اون جسمی که فقط استخوون مونده برمیگرده🤔🤔🤔؟

توی قران توضیح داده شده

داستان چهار مرغ حضرت ابراهیم رو اگه دوست داشتی یه سرچی بکن

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

آخه توی قرآن هس که هرکسی تواین دنیاخیلی سختی کشیده توی اون دنیاجواب همه ی این سختی هاشومیگیره وچیزها ...

خب اون دنیا هم هست من منکرش نیستم که 

منظورم اینه خدا ادما رو تو چن موقعیت مختلف متولد میکنه تا بعدا که قیامت شد ادم نگه اگه پولدار بودم اگه معلول نبودم اگه نابینا نبودم اگه ...........

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍
توی قران توضیح داده شده داستان چهار مرغ حضرت ابراهیم رو اگه دوست داشتی یه سرچی بکن

وای میترسم بخدا از این چیزا و الا تا الان ۱۰۰ بار دنبالش میرفتم 

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤
خب مثلا اونی که دزد شده استغفرالله به خدا نمیگه اگه پول داشتم دزدی نمیکردم .به نظر من تناسخ راسته .ا ...

نه اصلا اینطور نیست هرکسی فقط یکبار به دنیا میاد و میمیره بعد ازون روحش در برزخ میمونه تا روز قیامت که دوباره انسان زنده بشه و روح به جسم برگرده تمام این دنیا وسرنوشت و اختیار و دین و مذهب و همه اینا برای امتحان و آزمایش انسان هاست تا انسان تکامل پیدا کنه و خودشو برای جهان باقی که ابدی آماده کنه

این نیز بگذرد...                                   

بچه ها یه روایت داریم که خدا انقدر میبخشه که شیطان هم به طمع میفته میگه همه رو بخشیدی منم ببخش خدا میگه خیلی بد کردی اره ولی میبخشم یه نسخه هم مینویسم برا غرورت, خدا خیلی بخشنده است, من فکر میکنم خدای واقعی رو به ما نشون ندادن حتی پدر و مادرمون از بچگی خداروطوری واسمون تعریف کردن که انگار با چماق وایستاده بالا سرمون میگه تکون بخوری میزنم تو سرت, خدا تو اغاز هر سوره میگه به نام خداوند بخشنده و مهربان این یعنی چی یعنی من میبخشم تو فقط بخواه  توبه کن

نه این عقاید شیطان پرستاس ک وجود آخرتو انکار کنن  اون رویایی ک میبینیم رویای صادقس ک تو خوابه ...

روح ما با یک خدا میرسه نه دو تا ادم

خود اون دو تا ادم روح خدارو دارن

و اینکه روحامون یکیه فکر نمیکنی هممون یک نفریم؟😁حالا با زندگیای متفاوت