2777
2789
عنوان

راسته بعد مرگ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1566 بازدید | 128 پست
خداخودش گفته همه ی انسانهاجواب خوبی هاوبدی هاشونوتوهمین دنیامیگیرن بیخودنیست که یکی طبیعی میمیره یکی ...

اگه اینجوریه خدا گفته هر کس ذره ای خوبی و بدی کنه جوابشو میگیره یکی مثل صدام که باعث مردن کلی ادم شد با مرگش همه چیز تموم نمیشه که حتی اگه به بدترین شکلم مرده باشه

اگرم چیزی بمونه اگه وجود داشته باشه تو جهنم یا بهشت جواب بقیه شو میبینه اگرم وجود نداشته باشه شاید تو زندگی بعدیش تقاص اونارو پس بده🤷🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره روح از بین نمیره احتمالش هست واقعا که هر بار با یه جسم جدید زندگی کنه

توی قران هس که بعدازمرگ چه اتفاقی برای روح میفته پس چرا

همچین چیزی رومیگید

در درون هـرانسـانی کـه مـی شناسـی ، انسانـی است کـه نمـی شناسـی !                                           پیج اینستاگرام : Mehrad_mahdavi98                                                                                     
اگه اینجوریه خدا گفته هر کس ذره ای خوبی و بدی کنه جوابشو میگیره یکی مثل صدام که باعث مردن کلی ادم شد ...

مطمعنن بقیش توبهشت وجهنم محاسبه میشه

در درون هـرانسـانی کـه مـی شناسـی ، انسانـی است کـه نمـی شناسـی !                                           پیج اینستاگرام : Mehrad_mahdavi98                                                                                     
دقیقا اگرم بهشت و جهنم یه نظریه نباشه شاید باز متولد شه و جواب کاراشو بده اما در کل هیچ چیز بی جوا ...

هیچ چیزبی جواب نمیمونه👍

نمیدونم!ببخشید

طبق اطلاعاتی که دارم قرآن نظریه ی تناسخ رو ردکرده وگفته شده که روح انسان بعدازمرگ دیگه به زمین برنمیگرده ودرعالم برزخ هس تاروزقیامت