2777
2789
عنوان

تکان نخوردن جنین

358 بازدید | 29 پست

سلام.
دوستان من توی 25 هفتم ، هر روز بچم حرکت میکرد ، اما حداقل یه حرکت محکم داشت که ببینم و قشنگ حس کنم اما دوروز حرکاتش کم شد و اروووم ، امروزم که هیچی ، خیلی دلواپسم

نگران نباش طبیعی ی چیز شیرین بخور چند تا ضربه خیلی آروم بزن شکمت 

نامزد رویاهای من با اسب سفید اومد دم خونمون منم با جون دل قبول ش کردم 🥳🥳🤩🤩🤩رویای من بیا بشو لحظه لحظه ی زندگیم 🤩🥰روزی ک تو بیای اون روز طولانی ترین روز منه 😍من این رویا رو باور دارم بالاخره ی روز تاریخی ترین تولدم میشه ☺️🥰😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش طبیعی ی چیز شیرین بخور چند تا ضربه خیلی آروم بزن شکمت 

اگ دیدی تا فردا حرکت نداشت بروNST بده 

نامزد رویاهای من با اسب سفید اومد دم خونمون منم با جون دل قبول ش کردم 🥳🥳🤩🤩🤩رویای من بیا بشو لحظه لحظه ی زندگیم 🤩🥰روزی ک تو بیای اون روز طولانی ترین روز منه 😍من این رویا رو باور دارم بالاخره ی روز تاریخی ترین تولدم میشه ☺️🥰😍
اگ دیدی تا فردا حرکت نداشت بروNST بده 

فقط ب پهلوی چپ بخواب 

زیر بیس وهشت هفته حرکات خیلی مهم نیس همین ک ی تکون خ ریز بخوره از سلامتش مطمئن شی کافیه،نگران نباش جنین منم یبار شیطونه یبار خیلی خیلی تنبله ک بزور شیرینیجاتم تکون نمیخوره و قلب منو میاره تودهنم،عزیزم ی چیزمابع خیلی شیرین مث اب قند یاشربت درست کن و بخور و ب پهلوی چپ بخواب دستتوبذار روشکمت همون قسمت ک فسقلیت بیشتر تکون میخوره بذار،بعد بیس تا نیم مین تکونشو میفهمی اگ بازم نفهمیدی ب پشت دراز بکش زیر پات چیزی بذار ک پاهات بیان بالاتر ان شاءالله ک تکون میخوره

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚

یا اب خنک بخور یا اهنگ باصدای بلند

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
برم دکتر یا nst ?  میبخشید چی هست این که گفتید ؟

عزیزم بازم بپرس ولی فک نکنم زیر ۲۸هفته ان اس تی انجام بدن ولی مطمئن نیستم،،،شما اگ خ نگرانی برو درمونگاهی بیمارسنانی جایی صدا قلبشو بذارن خیالت راحت شه

دیروز به زور صدای بلند آهنگ یه ضربه زد     امروز هر چی اهنگو زیاد کردم هیچ ک هیچ

استرس نداشته باش حتما خوابه تنبل خانوم،ی غذای مقوی بخور ببین

عزیزم بازم بپرس ولی فک نکنم زیر ۲۸هفته ان اس تی انجام بدن ولی مطمئن نیستم،،،شما اگ خ نگرانی برو درمو ...

ممنون گلم یدنیا ممنون . معمولا هر شب ساعت 1 بیدار میشد . اگر بیدار نشد صبح حتما میرم درمونگاه