2777
2789
عنوان

قبول دارین اگر فرهنگ ایرانی

83 بازدید | 6 پست

سخت نمی‌گرفت به زن ها و دختر ها شاید ۲۰ درصد از دخترا به میل خودشون ازدواج می‌کردن

همین الان کلی دختر میشناسم فقط برا رهایی از محدودیت و خونه پدر تن به ازدواج با نر های نفهم میدن ولی اونایی که شاغل و تحصیلکرده هستن به ازدواج فکر نمیکنن اصلا 

حقیقت همینه عزیران بخاطر همین تو کشور های غربی اصلا ازدواج نمیکنن چون ازادن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج هر چقدر هم شوهرت خوب باشه عمرش ۵ ساله اینو روانشناسا هم تایید کردن برین مقاله ش رو بخونید

استثنا هم هس تا اخر عمرشون عاشق ومعشوقن بعضیا

کلا ازدواج خوبی وبدی داره 

مجردی هم خوبی بدی داره 

ولی کاش عرف  وفرهنگ جامعه چیز دیگه ای بود ک کسی مجبور نشه

.

ازدواج هر چقدر هم شوهرت خوب باشه عمرش ۵ ساله اینو روانشناسا هم تایید کردن برین مقاله ش رو بخونید

این رو قبول ندارم ،شاید اون حالت عاشقانه کمتر بشه اما تموم نمیشه تو اطرافیانم با سابقه ازدواج ۵۰ ساله و خودم که بیست سال ازدواج کردم و برادر و خواهرم که حدود ۱۵ سال ازدواج کردم همچین چیزی که شما میگی رو ندیدم