2777
2789
عنوان

مادرشوهرم اومد مچ گیری😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2010 بازدید | 114 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😅😅😅😅😅باچی چیدی بده ماهم بچینیم

😂 با قیچی که خودشون دادن دستم!

مادرشوهرم سر قضیه خرید زمین کارشکنی کرد! خونه قدیمیشونو فروخته بود پدرشوهرم، مادرشوهرمم چکو که میبینه جررررر میده😐 زمین از دستمون میپره😕

بعد یه مدت خواستیم خونه بخریم پدرشوهرم نمیخواست! میگفت خودم میسازم ولی فقط حرفش بود و میدونستم حداقل تا ۲سال ساخته نمیشه از طرفی بابامم تا نرم خونه بهم جهاز نمیده۰😐 قیمتام داشت میرفت بالا. پدرشوهرم ی خونه نشونم داد ۳۰سال ساخت! چون نپسندیدم لج کرد!! و پولی ام که کنار گذاشته بود گفت هیچ پولی ندارم، بقیه راضی نبستن و..

خیلی اتفاقا افتاد. خواست خرم کنه قرار گذاشت میاد دنبالم منم از این وضع خسته شده بودم. تحت فشار بودم. طولش دادم تا بیاد تو خونه بابام و بعد سر حرف ک شروع شد هرچی بود گفتم و آخر سر قهر کردم. 

خونه خریدیم. ی روز اومدم سرکشی دیدم مادرشوهر پدرشوهر فرصت طلب اومدن اونجا! منم تا دیدمشون از راهی ک اومدم برگشتم و قایم شدم. بهم زنگ زد گذاستمش تو بلک لیست. ی روزم اومد دم خونه من درشو به بهونه حموم بودن باز نکردم. یکی دوبار اومد و من سنگین رفتار کردم تا دیگه نیومد😒 من نخواستم خودشون خواستن.

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
😂 با قیچی که خودشون دادن دستم! مادرشوهرم سر قضیه خرید زمین کارشکنی کرد! خونه قدیمیشونو فروخته بود ...

میدونم چی میگی پدرشوهر منم انقد دخالت میکرد تو زندگیمون انقد اذیتمون میکرد تا اینکه یروز بدجوری باشوهرم دعواشون شد اسبابمونو جم کردیم اومدیم خونه اجاره ای

میدونم چی میگی پدرشوهر منم انقد دخالت میکرد تو زندگیمون انقد اذیتمون میکرد تا اینکه یروز بدجوری باشو ...

عدو ایشالله شده سبب خیر

من تا عمر دارم یاد میمونه مادر و پدر یه دونه ان والسلام.

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
برعکس مادرشوهرم خیلی آرومو مظلومه 

مادرشوهر من خیلی خسیسه حتی خودش بدا خودشم نمیخره. درسته با کار و رحمت پول بدست اوردن ولی دلیل نمیشه که به قولی نخودن چون خرج نکنن!

از طرفی خیلی آب زیرکاهه وگرنه پدرشوهرم انقد بد نیست

بگو باسیاسته😑

آفرین😐 دلم میخواد یه بار کتکش بزنم😑

😅😅😅😅😅بیخیال عزیزم پیره خونش میافته گردنت😂

نه جونه و خوشگل😐

گف اومدم خونه شیدا(خاهرشوهرم) گفتم  ناهار پیش تو بمونم حالا ناهار نداشتم 😂😂

اخی میخواسی بگی من ک خبر نداشتم میایی حاضری باید درس کنم پنیرمیدادی بهش😂جساب کاربیاددسش

فرق من با بقیه اینه که ادا در نمیارم من خودهِ خودمم،خودِ واقعی خوب یا بد خُل یا دیوونه همینه...