2777
2789
عنوان

مادرشوهرم اومد مچ گیری😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2010 بازدید | 114 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاری با اینکه مادرشوهره ندارم...ولی کاش همه فرهنگ اینو داشته باشن قبل از اینکه برن جایی خبر بدن...به ...

ببین مادرشوهر من انقد بی فرهنگه روزی ۵ ال ۶ بار میاد

فقط یه تق میزنه میاد تو

خیلی رک بگو مربوط به خودمه حالامودبانه

مودبانه بهش گفتم 

وقتی ۶ صبح مسرت میره و صدام نمیزنه ینی درک و شعور داره  ک دلیلی نداره خواب زنم رو بهم بزنم 

همیشه هم شام شوهرم ب موقع اماده بوده هر وقت خونم کقیف یود شامم رو ب راه نبود پسرتون زنگ زد بهت ک مامان گشنمه اونوقت بیاید شاکی بشید و تو خونه ام سرک بکشید

مطمئنم  همه چی ی روزی همونی میشه ک تو میخوای😌sh&s
نه والا راست میگی حالا مامان خودشون سر زده بیاد میگن قربونش برم مامانم دلتنگم شد سورپرایز م کرد 🤭

اولا ک مامان من از من ۶۰۰ کیلومتر  فاصله داره و هیچ وقت سر زده نمیاد خونم چون میدونه چقدر از لین کار بدم میاد 

منم نگفتم مادرشوهرم نیاد خونم 

بیاد حقشه قدمش رو چشمم  اما ن اینطور ک بخواد بیاد مچمو بگیرع

مودبانه بهش گفتم  وقتی ۶ صبح مسرت میره و صدام نمیزنه ینی درک و شعور داره  ک دلیلی نداره خ ...

ببین نگران نباش 

یه بار زود پاشو غذاتو درست کن که خیط بشه دیگه نیاد 

عدلپروریستم  اسم واقعیم دریا عدالت وندی ❤مسیح و آرش❤
بشین پسر بزرگ کن فردا هم برو خونش عروس بگه اومده مچمو بگیره😐😐پسر پسر مار دوسر نریزید ...

خب شما ک در جریان کامل ماجرا نیستید  ک اینطور میگید

من عروس بدی نیستم اصلا 

مخالف رفت و امد مادرشوهرم ب خونم نیستم  اما خب رفتار مادرشوهرم هم درست نیس 

واااا....منم همیشه مادربزرگم سر زده میومد خدابیامرز....سر صبح....آنقدر دلم واسش تنگ شده...خیلی خوب و ...

اخی.خدا رحمتشون کنه.

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
ببین نگران نباش  یه بار زود پاشو غذاتو درست کن که خیط بشه دیگه نیاد

اخه همش ک نمیاد 😂

گفتم ک میخواد مچ بگیره سرزده میبینی میاد 

خدایش حوصله ناهار پختن ندارم

مادر ما نیست . مادر شوهرمون که هست . بهتر نیست درک کنیم که خونه ما خونه همسرمون هم هست یعنی پسر ایشو ...

بله عزیزم. منکه نگفتم وقتی ازدواج کردیم همه چی مال ماست و مادر شوهر دیگه نباید جایگاهی داشته باشه و بیاد و بره... فقط گفتم نمیشه مادر شوهر و با مادر خودمون یکی کنیم. مثلا مادر شوهر سر زده میاد آدم حق داره ناراحت بشه نمیشه گفت اگه مادر خودتم بود ناراحت میشدی؟ 

اینا قابل مقایسه نیست. مادر شوهر هم حق داره هروقت دوس داشت بیاد خونه پسرش و رفت و آمد کنه ولی از قبل حداقل خبر بده و زنگ بزنه.