2777
2789
عنوان

مادرشوهرم اومد مچ گیری😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2010 بازدید | 114 پست
میدونم منظورت اینه سر زده اومده ببینه توچیکارمیکنی ولی خب بپرس چرا خبر نداده حالا زندگیت جمع و جور ب ...

گف اومدم خونه شیدا(خاهرشوهرم) گفتم  ناهار پیش تو بمونم

حالا ناهار نداشتم 😂😂

مطمئنم  همه چی ی روزی همونی میشه ک تو میخوای😌sh&s

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه والا راست میگی حالا مامان خودشون سر زده بیاد میگن قربونش برم مامانم دلتنگم شد سورپرایز م کرد 🤭

خب معلومه. باید فرقی باشه بین مادر خود آدم مادر شوهر. مادر آدم کسی که از روزی که وارد دنیا شدیم بغلش بودیم حداقل 20 سال باهاش زندگی کردیم. کی اون حس راحتی که با مادرش داره میتونه با مادر شوهر 7 پشت یگانه داشته باشه. اصلا روشنفکری نیست که جدیدا هی میگن اگه مادر خودت بود فلان میکردی. این ته ته ته بی درکیه. 

کارش زشته سرزده میاد من اصلا برای کسی که سرزده اونم از شهر دیگه میاد ارزش قایل نیستم  می ...

مادرشوهر .. احترامش میذارم  خیلی دلم میخواد جوابش بدم اما ...

میدونم منظورت اینه سر زده اومده ببینه توچیکارمیکنی ولی خب بپرس چرا خبر نداده حالا زندگیت جمع و جور ب ...

اره من رو تمیزی خونه ام حساسم .. چون شب ها دیر میخوابم روز ها بیشتر میخوابم  از طرفی چون صبح تا شب  تنهام ب خونه میرسم خیلی

[QUOTE=158441961]اره بخدا بدخت مادرشوهر ببین عروسامون پشت سر مامانم چی میگن[/QUOTE عروس های ما که فقط با خانواده خودشون رفت و آمد میکنن همش گلایه میکنن چرا سر نمیزنید ولی یکبار هم دعوت نمیکنن مارو وقتی هم بریم یه چایی سرد هم نمیذارن جلومون لابد بقول خانمای نی نی سایت  دممون چیدن  که پا نداریم خونشون 😢🥴😁 ماهم نمیریم خوش باشند با شوهراشون . 

خب معلومه. باید فرقی باشه بین مادر خود آدم مادر شوهر. مادر آدم کسی که از روزی که وارد دنیا شدیم بغلش ...

مادر ما نیست . مادر شوهرمون که هست . بهتر نیست درک کنیم که خونه ما خونه همسرمون هم هست یعنی پسر ایشوون 🤔اتفاقا من اصلا موافق این نیستم نه مادرشوهر مثل مادر میشه نه مادر زن.