الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه والا راست میگی حالا مامان خودشون سر زده بیاد میگن قربونش برم مامانم دلتنگم شد سورپرایز م کرد 🤭
خب معلومه. باید فرقی باشه بین مادر خود آدم مادر شوهر. مادر آدم کسی که از روزی که وارد دنیا شدیم بغلش بودیم حداقل 20 سال باهاش زندگی کردیم. کی اون حس راحتی که با مادرش داره میتونه با مادر شوهر 7 پشت یگانه داشته باشه. اصلا روشنفکری نیست که جدیدا هی میگن اگه مادر خودت بود فلان میکردی. این ته ته ته بی درکیه.
[QUOTE=158441961]اره بخدا بدخت مادرشوهر ببین عروسامون پشت سر مامانم چی میگن[/QUOTE عروس های ما که فقط با خانواده خودشون رفت و آمد میکنن همش گلایه میکنن چرا سر نمیزنید ولی یکبار هم دعوت نمیکنن مارو وقتی هم بریم یه چایی سرد هم نمیذارن جلومون لابد بقول خانمای نی نی سایت دممون چیدن که پا نداریم خونشون 😢🥴😁 ماهم نمیریم خوش باشند با شوهراشون .
خب معلومه. باید فرقی باشه بین مادر خود آدم مادر شوهر. مادر آدم کسی که از روزی که وارد دنیا شدیم بغلش ...
مادر ما نیست . مادر شوهرمون که هست . بهتر نیست درک کنیم که خونه ما خونه همسرمون هم هست یعنی پسر ایشوون 🤔اتفاقا من اصلا موافق این نیستم نه مادرشوهر مثل مادر میشه نه مادر زن.