2777
2789
عنوان

مادرشوهرم اومد مچ گیری😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2010 بازدید | 114 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی😂

اینم انقد اومده پشت در مونده وقتی من نبودم بعد زنگ زده گفته کجایی من اومدم در خونتون دروبازنمیکنی...بهش گفتم قبل از اینکه بیای زنگ بزن که نیای دوباره این همه راه رو برگردی...البته خیلی از وقت ها زنگ نمیزنه همین جوری میاد  

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

اخه همش ک نمیاد 😂 گفتم ک میخواد مچ بگیره سرزده میبینی میاد  خدایش حوصله ناهار پختن ندارم

منم مثل توام. ناهار هیچی نمیپزم اگه از شب قبل باشه میخورم اگه نباشه با نون پنیری چیزی خودمو سیر میکنم تا شام بذارم. از اول حرف میوفتاد میگفتم تنها از گلوم چیزی پایین نمیره

شمام بهشون بگو شوهرم نیست اشتهام نمیاد چیزی بخورم برای شام مفصل میپزم که غذای تازه بدم همسرم

من اگه جات بودم کتلت یا املت میزدم براش، اگه انقد خودمونی می‌دونه که سرزده میاد ، غذای خودمونی رو هم دوست داره

ینی تو یه خونه دیگه کل زندگیم میشه یه اتاق تاوقتیکه جداشم ازشون

وای چرا قبول میکنید اخه مگ میشه تو یه خونه مگ  قدیمه عروس مادرشوهر تو یه خونه باشن باز دوطبقه باشه اره

خدایا میشه یه نی نی سالم بزاری تو دلم خسته شدم از انتظار ..خونمون منتظر صدای خنده نی نی مونه .. جای یه بچه خالیه تو زندگیمون ...یا رب نظری🙅👪
اره گلی کلی گفتم عروسای مارو ببین میفهمی چی میگم

من عروس شما رو نمیدونم 

اما خودم با وجود حرف هایی ک مادرشوهرم بهم میزنه و مخالف هاش قبل ازدواج و همه همه تاحالا کوچیکترین بی احترامی بهش نکردم چون همیشه احترام ب اون رو مث پدر و مادر خودم دونستم 

کارامروزش واقعا ناراحتم کرد 

مطمئنم  همه چی ی روزی همونی میشه ک تو میخوای😌sh&s
من عروس شما رو نمیدونم  اما خودم با وجود حرف هایی ک مادرشوهرم بهم میزنه و مخالف هاش قبل ازدواج ...

ای جانم ببخش ک بد قضاوت کردم گلم ایشالله خدا جواب خوبیاتو میده💓

وزن فعلی۵۵💙هدف اول ۵۸💚هدف دوم ۶۰💜هدف سوم6۳💛
من عروس شما رو نمیدونم  اما خودم با وجود حرف هایی ک مادرشوهرم بهم میزنه و مخالف هاش قبل ازدواج ...

این مدل حرکتا و نصیحت ها بکن و نکن مال این چند وقته گلم . منم گذروندم و مثل شما با احترام رد کردم . الان خبری از اون حرفا نیست مادرشوهرمم قدر دان اون صبوری و احترام اوایل من هست .

این مدل حرکتا و نصیحت ها بکن و نکن مال این چند وقته گلم . منم گذروندم و مثل شما با احترام رد کردم . ...

منم چاره ای جز صبوری  ندارم تا ایشالا  بهتر بشن

مطمئنم  همه چی ی روزی همونی میشه ک تو میخوای😌sh&s