2777
2789
عنوان

مادرشوهرم اومد مچ گیری😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2007 بازدید | 114 پست
اره من رو تمیزی خونه ام حساسم .. چون شب ها دیر میخوابم روز ها بیشتر میخوابم  از طرفی چون صبح تا ...

عزیزم حالا بازم خوبه چیزی دسش نیومده😅

فرق من با بقیه اینه که ادا در نمیارم من خودهِ خودمم،خودِ واقعی خوب یا بد خُل یا دیوونه همینه...
اخی میخواسی بگی من ک خبر نداشتم میایی حاضری باید درس کنم پنیرمیدادی بهش😂جساب کاربیاددسش

از بیرون  سفارش دادم اوردن 

دلم میخواست بگم روم نشد 😂

مطمئنم  همه چی ی روزی همونی میشه ک تو میخوای😌sh&s

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهرمنم جوونو خوشگله ولی پدرشوهرم پیرررر😑😑

پدرشوهر من زشته😐 زشت😐😐 زشت😐😐😐😐😐

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
پس تامیتونی ادبش کن😂😂😂😂

😪دلت خوشه خواهر.. کرونا اومد و داره میره نتونست از پسش بر بیاد..

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
اتفاقا در کل خیلی پررو ام 😂 اما خب جلو اون نمیدونم چرا لال میشم😑

وای نکنه منم اینطوری بشم جلو مادر شوهر

فرق من با بقیه اینه که ادا در نمیارم من خودهِ خودمم،خودِ واقعی خوب یا بد خُل یا دیوونه همینه...