2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرونا رو زیاد گنده کردن من ندیدم کسی بگیرع بمیره

همین امروز از همکلاسی های دوره دانشگاه دوستم فوت کرد از کرونا جوون هم بود

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
کرونا رو زیاد گنده کردن من ندیدم کسی بگیرع بمیره

دو تا از عموهای پدرم به فاصله ی سه روز 

خاله مادرشوهرم 

همسایمون که جوان بود 

و امشب پسر خاله پدرم که دیابت داشت و کرونا گرفته بود رو خبر دادند فوت کرده 

من ۲بار گرفتم  والا پدربزرگ شوهرم ۱۰۰سالشه گرفت نمرد  حس بویایی نداشت فقط  چرا انق ...

عزیزم رو هرکسی متفاوته 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
دوستان از واکسنش خبر جدیدی نشنیدن؟ 

من از یه خانم دکتر ک سوئیس زندگی میکنه شنیدم تا عید40ملیون واکسن میاد.

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی که دخترم خندید دیگه شادم😊 من عاشق پیشرفتم😍 عاااشق هیجان😍 عاااشق شیرینی پزی😍 دوست دارم زبانم فول شه😍 رانندگیم حرفه ای شه😎😛 عاااشق کمک کردن به بقیه ام😍 من خیییلی آرزوها دارم😀 من به همش میرسم چون شااادم، حالا تویی که اینارو خوندی یه لبخند گشاااد بزن😉 آفرین الان خوشکلتر شدی😀😚❤بخند عزیزم فراموووش شه دردات😊

یکی تاپیک زد هوشیاری فامیلمون ۴ گفتم والا کارش تمومه برنمیگرده 

صدهزار نفر گفتن فامیلامون ۴ بودن الان دارن میرن المپیک 

الانم والا ندیدم کسی کرونا بکشش از دور وریام مبتلا شدنا ولی ۲هفته ای خوب شدن 

باز همه میگن ن همه دور وریا ما مردن 

کلا دوسدارید مخالفت کردنو