الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یکی تاپیک زد هوشیاری فامیلمون ۴ گفتم والا کارش تمومه برنمیگرده صدهزار نفر گفتن فامیلامون ۴ بو ...
نه عزیزم چه مخالفتی ویروسش رو هر کسی متفاوته خب
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
دیگه نمیدونم ولی کلا ویروس بسیار موذی و عجیبیه دور و برم انواع ادم مختلف گرفتن برخی فوت شدن برخی سخت مریض
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
من ۲بار گرفتم والا پدربزرگ شوهرم ۱۰۰سالشه گرفت نمرد حس بویایی نداشت فقط چرا انق ...
معلومه خیلی هم اهل رعایتی ،اتقدر ساده نگیر ،من یه نفر و می شناختم یه بار گرفت بعد همش میگفت کرونا این بود این که از سرماخوردگی ساده تر بود ،دفعه ی دوم گرفت مرد
عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه
بله ورزشکار بوده که گرفته مرده ولی فرد مسن بوده گرفته زنده مونده