2777
2789
عنوان

خانوادم نمیزارن با عشقم ازدواج کنم🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 3808 بازدید | 74 پست
مجازی اشنا شدید .?تو کدوم شهری اون کدوم

اره من خراسان اون اصعهان

بیچاره اهویی که صید پنجه شیری است بیچاره تر شیری که صید چشم اهوییست  شعز دوس دارم لطفا تو تاپیکای شعر منم صدابزنین✌🤍 چند نفر از کاربری استفاده میکنن پس اگه تاپیکا در تضاد بود متعجب نشین❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کردین

خیلی سخت بود 

اولش قاطعانه گف ن حتی حاضر نشد اول شوهرم رو ببینه 

کلی بهونه اورد  اما خب بعدش کم کم با تحقیقات ک انجام داد و شناختی ک از همسرم پیدا کرد راضی شد 

مطمئنم  همه چی ی روزی همونی میشه ک تو میخوای😌sh&s
دقیقا😐

چه کنیم😭بخدا روانی شدم هوف حتی ایقد مطمئنم همش ج منفی میده ک میگم فعلا نیاد جلو

باافتخار دانشجوی روانشناسی ام و کلی ذوق دارم واسش😍شمام دعاکنین به جاهای خوبی برسم

منم دقیقا همین الان درگیر همین مسئله ام...خانوادم مخالف بودن..ولی من رو خواسته ام وایسادم..بعده صفرم قراره عقد کنم  

تنهایی یک امر بدیهیست، حتی اگر از آسمان آدم ببارد
منم دقیقا همین الان درگیر همین مسئله ام...خانوادم مخالف بودن..ولی من رو خواسته ام وایسادم..بعده صفرم ...

خب چکار کردی؟از دوشهر متفاوت بودی؟اگه دوسداری دلیل مخالفتم میگی؟

اگه دوستش داری واقعا پاش بمون بعد پشیمون میشی

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه

من الان‌۲۱ام .۱۵سالگی باعشقم اشنا شدم چندماه بعدش ک خاستکاری گرد اون موقه اون ۲۶سالش بود میگفتن اصلا و ابدا و ماهمچنان باهمیم بعد کلی دعوا همه راضی شدن جز بابام و داداشم دلشون صاف نی هوففف خسته شدیم هرروز ی مشکل ی بهانه ی بدختی 

منم دقیقا همین الان درگیر همین مسئله ام...خانوادم مخالف بودن..ولی من رو خواسته ام وایسادم..بعده صفرم ...

وااییی خوشبحالت خوشبخت شید چجوری پوافقت کردن؟

خیلی تنهام هیچکس کمکم نمیکنه ولس توکلم به خداس میشه واسه حاجتم صلوات بفرستی؟❤
اگه دوستش داری واقعا پاش بمون بعد پشیمون میشی

واقعا دوسش دارم ولی نمیتونم رو حرفشون حرف بزنم🥺

بیچاره اهویی که صید پنجه شیری است بیچاره تر شیری که صید چشم اهوییست  شعز دوس دارم لطفا تو تاپیکای شعر منم صدابزنین✌🤍 چند نفر از کاربری استفاده میکنن پس اگه تاپیکا در تضاد بود متعجب نشین❤