2777
2789

چند روز پیش خانم آرایشگر همسایمون رو دیدم بهم گفتش که ۳ ماه داره تی بگ سبوس دکتربیز میخوره ۳۸ کیلو کم کرده واقعا هم لاغر شده بود من شبش رفتم توی چند تا سایت راجع بهتی بگ سبوس دکتر بیز تحقیق کردم بعضی ها راضی بودند و بعضی ها ناراضی بودند و می گفتند هیچ اثری نداشته روی لاغری شدنشون،حالا می خواستم ببینم کسی اینجا بوده که تجربه استفاده این سبوسه لایه دوم برنج رو که از محصولات دکتر بیز داشته باشه و عوارضی نداشته براش تا من بتونم با خیال راحت برم خرید کنم،مارک دیگه ای هم اگه خوردید و تاثیر داشته لطفا عنوان‌کنید،ممنونم ازتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدااا میشه درموردش یکم توضیح بدی قیمت و اینا

من ۴ کیلو باید کم کنم ولی لامصب نمیشه که نمیشه دیگه اشکم دراومده متابولیسم بدنم خیلی کند هس خودمم شاغلم ۱ ساله استپ وزنی دارم دنبال ی راه مطمینم چنددقه پیش هم دوتا تامیک زدم کسی درست و حسابی راهنما نبود😐😣😥😥

والا من خود سبوس برنج میریزم تو خورش اینا ولی تاثیر لاغری توش ندیدم

این تی بگ هم اولین باره می‌شنوم ولی سبوس برنج حتی اگه لاغر کننده هم باشه نمیتونه همچین نتیجه ای بده

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!

از جایی ک برنج میخرید بگید بهتون سبوس برنج هم میدن..برنج محلی ایران میگما شمال یا هر جای دیگ

واقعا لاغر میکنه...وگرنه ای بیز میزا الکیه صدتا چی قاطی میکنن میگن سبوسه

جدااا میشه درموردش یکم توضیح بدی قیمت و اینا من ۴ کیلو باید کم کنم ولی لامصب نمیشه که نمیشه دیگه اش ...

بیا یه گپ بزنیم با هم تو یه ماه لاغر کنیم منم ۵کیلو ولی اراده ندارم

بیا یه گپ بزنیم با هم تو یه ماه لاغر کنیم منم ۵کیلو ولی اراده ندارم

من هم‌اراده هم وقت ندارم هم متابولیسمم خیلی کند هس لامصب نمیدونم چراا وزنم پایین ننیاد حتی ۳ کیلو هم لاغر کنم کلی خوب میشم قدم ۱۶۲ وزنم ۶۵ و ۶۶ هم میرسم گاهی 

من‌خود سبوس برنج گرفتم بجای ارد تو کتلت پنکیک و سوپ خورشت چیزی بخوام استفاده میکنم ولی تی بگ نشنیده ...

مادرشوهرمم سبوس رو همینجوری که شما گفتی استفاده میکنن ولی بیشتر واسه ویتامین b 

جدااا میشه درموردش یکم توضیح بدی قیمت و اینا من ۴ کیلو باید کم کنم ولی لامصب نمیشه که نمیشه دیگه اش ...

اره بنده خدا قشنگ لاغر شده بود،ولی خب بیز چون یه شرکت هرمی محسوب میشه تقریبا،  حقیقتش ترسیدم بدون تحقیق برم سراغش