2777
2789
عنوان

تی بگ سبوس برنج دکتر بیز واقعا لاغر میکنه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 76056 بازدید | 67 پست
چرا؟ مامانم عسلشو استفاده میکنه راضی هست میگه قندم بالا نمیره، میشه علت نارضایتی رو بگی

کلاهبرداری محصولاتش رو نمیگم متاسفانه من تو شرکتش بودم کم کم گندش دراومد اومدم بیرون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

38 کیلو اغراقه.شاید لاغر شدنش دلیل دیگه ای داشته

گفت فقط همین رو صبح قبل صبحانه و ظهر قبل ناهار خورده،بازم خدا عالمه که چیکار کرده که لاغر شده، ولی وقتی از راحتیش صحبت میکرد لذت میبردم😁

گفت فقط همین رو صبح قبل صبحانه و ظهر قبل ناهار خورده،بازم خدا عالمه که چیکار کرده که لاغر شده، ولی و ...

فکر نکنم اونجوری راحت لاغر کنه😑شاید نخواسته راز لاغریشو بگه😒

من خودم با کالری شماری 20 کیلو کم کردم 😉زحمت میخواد وگرنه اگه آسون بود منم با دمنوش لاغر میکردم🤪

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪