چند روز پیش خانم آرایشگر همسایمون رو دیدم بهم گفتش که ۳ ماه داره تی بگ سبوس دکتربیز میخوره ۳۸ کیلو کم کرده واقعا هم لاغر شده بود من شبش رفتم توی چند تا سایت راجع بهتی بگ سبوس دکتر بیز تحقیق کردم بعضی ها راضی بودند و بعضی ها ناراضی بودند و می گفتند هیچ اثری نداشته روی لاغری شدنشون،حالا می خواستم ببینم کسی اینجا بوده که تجربه استفاده این سبوسه لایه دوم برنج رو که از محصولات دکتر بیز داشته باشه و عوارضی نداشته براش تا من بتونم با خیال راحت برم خرید کنم،مارک دیگه ای هم اگه خوردید و تاثیر داشته لطفا عنوانکنید،ممنونم ازتون
گفت فقط همین رو صبح قبل صبحانه و ظهر قبل ناهار خورده،بازم خدا عالمه که چیکار کرده که لاغر شده، ولی و ...
به جز سبوس هاش دمنوش لاغری داره عالیه من مادر دوستم گرفت استفاده کردم خیلی خوب جواب داد دمنوش هاشو نیم ساعت قبل غذا بخورین اشتها کم میشه اگه خواستین من میتونم از دوستم بپرسم براتون بگیرم
خانمی شما جواب گرفتی با خوردن سبوس منم تازه گرفتم نمیدونم جواب بده یا نه
برای لاغری دمنوش های لاغری بیز خیلی خوبه من مامانم دوستم گرفته بود کاملا جواب گرفته بود وقتی قبل غذا میخورد اشتهاش کم میشد اگه دوست داشتی واتساپ پیام بده از دوستم بپرسم از کی گرفته بهت بگم
من یه میلیون و هفتصد دادم یه پکیج خریدم توش یه مشت همین پودرا بود که هیچ اثری روی کاهش اشتها نداشتن فقط پول زور میدی مینویسن بدون رژیم ولی اتفاقا با یه رژیم سخت و غیر اصولی همراهه که اصلا نمیشه رعایت کرد