2777
2789
اي چقدم قشنگه  من كه باورم نشد دو روز به موعد همينطوري سه تا داشتم گفتم بزار يكيشو بزنم عصر هم ...

منم باورم نمیشد چون همه هاله داره این پررنگ بود گفتم کیست دارم 😂ازمایش دادم نی نی بود😍

🙏اللَّهُمَ صَلَّی عَلیٰ مُحمَّد وَآل مُحمَّد 🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐

جدي راست ميگم استرس نميزاره لقاح به درستي انجام بشه بيخيالش شو همچين زود باردار ميشي من تجربه كوىردم سر دوتا بارداريم همينجوري بود ماه هايي كه منتظر بودم موعد بشه ببينم باردارم يا نه يا تند تند بيبي چك ميزدم ازمايش ميدادم منفي ميشد ماهي كه ميگفتم بيخيال بابا پري مياد دنبال هيچي نميرفتم باردار بودم

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
اگه بشه احتمال زیاد دختر میشه نه؟

نه عزيزم بستگي داره اسپرم شوهر چقد مامدگاري و سرعت داشته باشه

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
نه خیلیا گفتن شاید دوقلو باشه ولی نبود

خب شكر من يكيشو دست تنها بايد بزرگ كنم دوتارو نميتونم ما ژن دوقلويي هم داريم 

شما چند هفته اي؟؟ تا الان لك بيني نداشتي؟؟

نه عزيزم بستگي داره اسپرم شوهر چقد مامدگاري و سرعت داشته باشه

خب میگن اسپرم پسر کلا۱۶تا۱۸ساعت زنده میمونه و من تخمکم ۱۳،۱۴ساعت بعدش تاااازه ازاد شد

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
منم باورم نمیشد چون همه هاله داره این پررنگ بود گفتم کیست دارم 😂ازمایش دادم نی نی بود😍

نه من چون از قبل رفته بودم سونو چون درد داشتم از ٢٠ سيكلم زير دلم خيلي تير ميشكيد ميدونستم كيست نيست گفتم شايد دارويي خوردم مثلا باعث شده بيبي خطا كنه

خب میگن اسپرم پسر کلا۱۶تا۱۸ساعت زنده میمونه و من تخمکم ۱۳،۱۴ساعت بعدش تاااازه ازاد شد

اره شايد دختر بشه ولي شايدم سريع بوده زود اسپرم خودشو رسونده به تخمك😅

اره شايد دختر بشه ولي شايدم سريع بوده زود اسپرم خودشو رسونده به تخمك😅

یعنی میگی اسپرم y زنده بوده بعد ۳۰ ساعت؟

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
یعنی میگی اسپرم y زنده بوده بعد ۳۰ ساعت؟

اگه محيط رحمت گرم باشه اره ممكن هست زنده بمونه

شما با این شرایط باردار شدید؟

هنوز نمیدونم.همینو پرسیدم که با یکبار اقدام اونم قبل ازادسازی تخمک میشه باردار شد؟

اگه محيط رحمت گرم باشه اره ممكن هست زنده بمونه

واااای خدا از زبونت بشنوه.خیلی دوست دارم اگه شد پسر بشه اما اگه نشد بازم عیبی نداره فقط سالم باشه و بخت خوبی داشته باشه.واسم دعا کن عزیزم