2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اينطوري اصن اقدام نكن من دوماه اينجوري اقدام كردم البته استرس هم ميگرفتم باردار هم نشدم حتي يك ماه ك ...

من سه شنبه امپول ازادسازی زدم و همون شب اقدام داشتم و شبای بعدش یه مسایلی پیش اومد که نشد تازه رژیم پسر هم داشتم.به نظرتون با همون یکبار باردار میشم؟پنجشنبه صب فک کنم تخمک ازاد شد

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
باورت ميشه من يك روز قبل موعد زدم اينقد پر رنگ شد البته بتامم بالا بود نسبت به سن حاملگيم

اینم دقیقا منم پنج روز زودترموعد که بی بی زدم پررنگ شد بتامم بالا بود😀چقدرمثل هم

🙏اللَّهُمَ صَلَّی عَلیٰ مُحمَّد وَآل مُحمَّد 🙏
دقیقا منم همینجوری شدم 😂ماهی که منتظر نبودم شد

اي چقدم قشنگه 

من كه باورم نشد دو روز به موعد همينطوري سه تا داشتم گفتم بزار يكيشو بزنم عصر هم بود ناشتا نبودم حتي منتظر نموندم نگاش كنم رفتم لباس عوض كردم اومدم ديدم دوتا خط پر رنگ افتاده باورم نشد فردا صبش باز يكي ديگه زدم اونم زير يك دقيقه خط دوم افتاد و پر رنگ شد بازم باور نكردم رفتم بتا دادم ١١٠٠

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
بتا یعنی آزمایش خون؟ یعنی روز ۲۲ اینا جواب می ده؟

اره عزيزم يني ازمايش خون ولي بايد ١٤ روز از لقاح بگذره نشون بده

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋

عزيزم اين حد استرس داري باردار نيستي ماهي كه كلا بيخيالش شده باشي باردار ميشي

من سه شنبه امپول ازادسازی زدم و همون شب اقدام داشتم و شبای بعدش یه مسایلی پیش اومد که نشد تازه رژیم ...

عزيزم خدا بخواد زود ميشه من سه ماه خودمو كشتم باردار نشدم ماه اخر اقدام درست و حسابي هم نداشتم ولي شدم بله كه ميشه باردار باشي فقط استرس نداشته باش و بهش فكر نكن

اینم دقیقا منم پنج روز زودترموعد که بی بی زدم پررنگ شد بتامم بالا بود😀چقدرمثل هم

مال شما دو قلو بود؟؟؟

عزيزم خدا بخواد زود ميشه من سه ماه خودمو كشتم باردار نشدم ماه اخر اقدام درست و حسابي هم نداشتم ولي ش ...

اگه بشه احتمال زیاد دختر میشه نه؟

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها