2777
2789
عنوان

دلم خیلی پره از دنیا از زندگی از نداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1559 بازدید | 87 پست
دقیقا مرد به این بی غیرتی بمیره خوبه .بره کارگری چیه مگه من یکیو میشنایم میره راه پله پاک میکنه زنو ...

کاش لباس های منو میدیدی بخدا خودمم حالم بد میشه از خودم   

گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر. ؛؛ جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس از اونام چیزی بهت نمیرسه .داداشتم بی غیرته بدت نیاد .

اره خواهر اگر اونا رو داشتم الان راحت طلاق میگرفتنم

اگه بفروشم به زور میگیره ازم   بخدا شب تاصبح کار میکنم خواب درست و حسابی ندارم اون پولشو میخوره

عزیزم برو با خانوادش صحبت کن بگو پسرتون کار نمیکنه من چیکار کنم برای خرج و مخارجم بعد اگه فکری نکردن برات پاشو برو خونه پدرت برای همیشه قیدشو بزن...

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  
کاش لباس های منو میدیدی بخدا خودمم حالم بد میشه از خودم  

ایشالله بمیره نجات پیدا کنی .انقد حرصم گرفته جلو دستم بود شوه ت تیکه تیکش میکردم .کار نکن خواهره من نکن بزار واسش فشار بیاد بگه دبگه نمیتونم برو خووه مادرت بعدشم فشار واسش بیاد طلاقت بدع

نکن تروخدا .کار نکن واسش فشار بهش بیاد بگه برو طلافت میدم بعدش برو سره کار 

میخوام دیگه کار نکنم وقتی اون پولشو میبره وقتی من حسرت یه برنج و خورشت رو دلمه وقتی حسرت یه جفت کفش رو دلمه

میخوام دیگه کار نکنم وقتی اون پولشو میبره وقتی من حسرت یه برنج و خورشت رو دلمه وقتی حسرت یه جفت کفش ...

نکن فشار بهش میاد خودش میبرتت خووه پدرت طلاقت میده .بعدش برو منشی شو .چه میدوتم این خدماتیا هس برو چه عیب داره یه کم خودتو بگیر خدا بزرگه .

عزیزم برو با خانوادش صحبت کن بگو پسرتون کار نمیکنه من چیکار کنم برای خرج و مخارجم بعد اگه فکری نکردن ...

گلم خانواداش بهتر از من میدونن مادرش میگه اشلا کار نکررده گفتیم زن بگیره خوب میشه

گلم خانواداش بهتر از من میدونن مادرش میگه اشلا کار نکررده گفتیم زن بگیره خوب میشه

خاک تو سر مادرش که برای همچین پسری زن گرفته.... به نظرم تو اینجور مواقعی فقط میشه گفت طلاق... برو خونه پدرت بیفت دنبال کار طلاقت

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  
خاک تو سر مادرش که برای همچین پسری زن گرفته.... به نظرم تو اینجور مواقعی فقط میشه گفت طلاق... برو خو ...

کوردی گلم