2777
2789
عنوان

دلم خیلی پره از دنیا از زندگی از نداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1559 بازدید | 87 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این عتیقه واسه چته ؟ مطمئنم زیبا هم هستی اکثر زنای اون‌مناطق قشنگن . چرا جوونیتو داری به فنا میدی&nb ...

نمیخوام تعریف کنم بله خوشکلم هستم ولی چه فایده 

گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر. ؛؛ جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

فکری باید به حال اون شوهر تنبل بی خاصیت بکنه سهام عدالتم گیرم فروخت خورد بعدش چی

حداقل فعلا یه پولی میزاشت جیبش... اگرم بخواد طلاق بگیره پروسه ش طولانیه با جیب خالیم که نمیشه...  

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  
خیلی بدبختم خواهر قبلا خیلی قوی بودم الان فقط گریم میگیره  

خب افسردگی گرفتی .منم ۵ ماه طبقه زیره مادر شوهرم بودم چنان حالم بد بود که ساعت ۴ عصر از رو تخت میومدم پایین نه نهار نه شام نمیزاشتم ۲ ماه ۲ ماه سرمو بکشم بیرون از خونه .اما الان واسه خودم غصه میخورم .نکن دیگه بگد بسمه غصه پا شو از جات برو ازش جدا شو .مردم انقد بی غیرت

ای بابا عزیزم خیلی ناراحت شدم برات.‌.‌ کاش سهام عدالتتو میفروختی حداقل یه پولی دستتو میگرفت...

گلم چندردزه گیر داده بفروشش پولشو بده بهم مبخوام کار کنم اخه خودش نداره منم گفتم فقط این واسه ام باقی مونده تمام طلاهامو فروخت همشو خورد

گلم چندردزه گیر داده بفروشش پولشو بده بهم مبخوام کار کنم اخه خودش نداره منم گفتم فقط این واسه ام باق ...

نه عزیزم به هیچ وجه پولشو ندی به اون... گفتم بفروشی برای خرج و مایحتاج خودت تا وقتی که فکری به حال زندگیت کنی نه بدیش به یه ادم ببخشید مفت خور..

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  
دادشت و پدرت چرا کمکت نمیکنن .چه عیبی داره .من به جا داداشت بودم زبووه زن داداشتو از حلقومش مبکشیدم ...

یه بار جواب زن دادشمو دادم داداش داد زد چته دلت از یه جا دیگه پره سر ما خالی نکن 

این عتیقه واسه چته ؟ مطمئنم زیبا هم هستی اکثر زنای اون‌مناطق قشنگن . چرا جوونیتو داری به فنا میدی&nb ...

دقیقا مرد به این بی غیرتی بمیره خوبه .بره کارگری چیه مگه من یکیو میشنایم میره راه پله پاک میکنه زنو دخترشو ببینی چنان لباسو کفشای مرتبی میپوشن بخدا .میگی لا اقل شوهرش کارمنده

نه عزیزم به هیچ وجه پولشو ندی به اون... گفتم بفروشی برای خرج و مایحتاج خودت تا وقتی که فکری به حال ز ...

اگه بفروشم به زور میگیره ازم   بخدا شب تاصبح کار میکنم خواب درست و حسابی ندارم اون پولشو میخوره