2777
2789

اولین کسی نبود که باهاش وارد رابطه میشدم یا اشنا میشدم هیچوقت سر جدایی از کسی اذیت نشدم اینجوری بودم که خب وقتی میدیدم مناسب هم نیستیم اینده نداریم سریع تموم میکردم

اما اولین کسی بود که از همون روز اول به دلم نشست به ازدواج باهاش فکر کردم از همون اول چند بارم کات کردیم اما یجوری برگشتم بهش بالاخره نتونستم دوریشو تحمل کنم مثل ادمی ک معتاده‌

اومد خاستگاریم خانوادم مخالف بودن خانوادش خیلی موافق نبودن با این وجود با همه چی جنگیدم اما بازم همیشه فکر میکردم اگ ولم کنه اگ خیانت کنه میتونم کنار بیام ازش بدم میاد فکر میکردم دختر قوی ای هستم

اما نبودم یک ماه و نیمه داره میگذره هر روز دارم بدتر از دیروز میشم تو زندگیم همچین حال وحشتناکیو تجربه نکرده بودم میگم یعنی عشق ک میگن همینه

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی الان در مورد قدیم نوشته بودی مادرو پدرت

من نبودم

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!