2777
2789
عنوان

امشب شوهرم یه حرفی زد که

285 بازدید | 21 پست

آخ که آدم قدرنشناس عوض نمیشه که نمیشه

تمام طلاهایی که برام خریده بود رو دادم با کلی قسط و قرض تونست بزنه به کارش، دلم رضا نبودا ولی دیدم همه میگن خوبه منم قبول کردم، میدونید یه بار که بحثش بود جوابمو چی داد؟ گفت طلاها رو خودم خریده بودم دوس داشتم بفروشم!!!

گذشت و یکی دو سال بعد دوباره یه پول تقریبا زیادی که از پس اندازمون بود خرج کارش کرد و باز صفرمون کرد، من باز باهاش یه بار بحثم شد، برگشت بهم گفت به تو ربطی نداره! پولای خودمه!

اینا در حالیه که ماشین زیر پامونو فروختا، الان که میخاد ماشین بگیره، چشم بسته به پس انداز من، منم تا الان اوکی بودم ولی امشب یاد حرفای اونموقعش افتادم و گفتم یادته چیا بهم گفتی دو دفعه قبل؟ با پرویی تمام گفت خوب کردم و پولتم نخواستم.

خلاصه برگشت گفت دو سال پیش مگه راضی نبودی همه چیمونو بدیم برای کار؟گفتم دلم نه، فقط روی حساب حرف شماها گفتم باشه، گفت حرف کی؟ گفتم تو و بابام و داداشم، برگشت گفت به من اعتماد نداشتی چون اونا گفتن اینکارو کردی!!!

اخ که انگار اینو گفت تا سومین زخمشم به من بزنه و اشکمو دربیاره

خانوما من شاغل نیستم، این پس انداز هم که میگم از خودم همش میزنم، نه آرایشگاه میرم نه لباس میخرم بلکم بتونیم به یه نقطه آرامشی برسیم ولی اقا اینجوری میکنه

در حال حاضر نه ماشین داریم نه خونه

خب طلاهارو که خودش خریده بود چرا منت گذاشتی سرش؟مگه مرد طلارو برای پس انداز نمیخره که به یه دردی بخوره

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه همینن عزیزم فقط شوهر شما زخم زبون داره وگرنه همه زن ها پس انداز و طلاهایی ک مردشون میخره رو میدن برای کار و شغل و این چیزا اگه پیش بیاد در اصل هم بخاطر سرمایه گذاری میخرن دیگه

خب طلاهارو که خودش خریده بود چرا منت گذاشتی سرش؟مگه مرد طلارو برای پس انداز نمیخره که به یه دردی بخو ...

یعنی من باید خشک و خالی میومدم سر زندگیم؟

طلاهایی که میگم منظور طلاهای عقد و عروسیمه

بعد از اون قضیه هر جا میرفتم یه تیکه طلا نداشتم

یعنی من باید خشک و خالی میومدم سر زندگیم؟طلاهایی که میگم منظور طلاهای عقد و عروسیمهبعد از اون قضیه ه ...

چچپی بگم زندگی مشترکه دیگه من خودمم سرویسمو دادم شوهرم چند سال پیش برای خونه هنوز پس نداده ،منم الان در حال حاضر طلا ندارم هیچی 

همه همینن عزیزم فقط شوهر شما زخم زبون داره وگرنه همه زن ها پس انداز و طلاهایی ک مردشون میخره رو میدن ...

میدونی ما خونه پدرشوهرم زندگی میکنیم، طبقه بالاشونیم

از اول زندگیمم چشمم به طلاها فقط پس انداز بود

ولی واقعا واسم سنگین بود که همه دار و ندارمو بدم اقا و تازه بیفتم توی قرض و بدهی و اینجور جوابمو بده

اونی که طلا و پس اندازشو میده خونه میره توش با خیال راحت میشینه مگه دیگه طلایی یادش میاد؟نه چون داره لذت خونشو میبره

ولی من چی بگم؟منی که خیر زیادی از کار این اقا ندیدم

همه همینن عزیزم فقط شوهر شما زخم زبون داره وگرنه همه زن ها پس انداز و طلاهایی ک مردشون میخره رو میدن ...

ببین این خانم چی گفته به شوهرش که اون اینجوری جواب داد،احتمالا منت گذاشته که طلاهامو بهت دادم اشتباه کردم پشیمونم اونم ناراحت شد

خانوما من شاغل نیستم، این پس انداز هم که میگم از خودم همش میزنم، نه آرایشگاه میرم نه لباس میخرم بلکم ...

اشتباهترین‌کارت

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

نه همه اینجوری نیستن 

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

میدونی ما خونه پدرشوهرم زندگی میکنیم، طبقه بالاشونیماز اول زندگیمم چشمم به طلاها فقط پس انداز بودولی ...

بنظرم بده بخره ولی سه دنگ ماشین بنامت باشه

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

منم طلاهای عروسی و عقد دادم برای خونهبعد اونم باز طلا خریدم دادم برای ماشین

مبارکت باشه

منم اگه میدادم خونه مریض نبودم صدام دربیاد که

میدونستم دارم توی خونه خودم زندگی میکنم

ولی منی که همه دار و ندارمو دادم تا اقا بزنه به کارش، اونوقت نه ماشینی زیر پامون هست نه خونه ای که توش زندگی کنم، بعد اقا اینجور جوابمو میده و میگه حق نداری چیزی بگی

تا قبل از اینکه راضی بشم همه چیزمو بدم بهش انقدر خودشو ناراحت نشون میداد هی سعی میکرد راضیم کنه ولی همینکه به هدفش رسید انقدر عوض شد

چچپی بگم زندگی مشترکه دیگه من خودمم سرویسمو دادم شوهرم چند سال پیش برای خونه هنوز پس نداده ،منم الان ...

اخه بحث خونه فرق میکنه

منم والا راضی بودم برم توی خونه خودم زندگی کنم

ولی الان خودتو بذار جای من

تمام طلاهاتو پس اندازتو دادی شوهرت

نه ماشین داری

بالای خونه پدرشوهرت زندگی میکنی

اونوقت شوهرتم اینجوری جوابتو بده

بنظرم بده بخره ولی سه دنگ ماشین بنامت باشه

ماشینو راضی شده میگه بده بخرم میزنم به اسمت

ولی من یاد قدرنشناسیش میفتم میگم نمیخام

پس فردا ماشینم بخره با پول من، میخواد بگه پول خودم بوده لطف کردم زدم به اسمت