2777
2789
عنوان

دلم خیلی پره از دنیا از زندگی از نداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1559 بازدید | 87 پست
منم دلم لباس خوب میخواد تفریح خرید متاسفانه هیچی نداریم صبح تا شب تو خونه تنها میشینم  کارن ...

منم افسردم 

گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر. ؛؛ جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

نمیاد .این نره خرو میخوای چیکار .مگه خودت کار نمیکنی ؟؟؟؟  مگه خرج خودتو واونو نم؟؟؟ یه پا سر ...

اخه پدرم پشتم نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش اصفهان بودی خیاطی یادت میدادم.کارکنی براخودت

خیاطی هم سلیقه میخواد هم استعداد

متاسفانه من ندارم. هیچی یاد نمیگیرم

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام
خیلی استعداد دارم  

خیلی خوبه که عزیزم

پس یه هنر برای خودت یاد بگیر

من اصلا کند ذهن شدم، هیچی یاد نمیگیرم. یه کار الکی داشتم که اونم دارم از دست میدم. 

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام
خیلی خوبه که عزیزم پس یه هنر برای خودت یاد بگیر من اصلا ادم ذهن شدم، هیچی یاد نمیگیرم. یه کار الکی ...

چه فایده الانم که کار میکنم لون پولشو میبره منم دستن به وار نمیره

ببخشید فکر کردم خانمید  ن اگه میشه همینجا بگید

ببخشید من همون کاربر بالایی هستم اکانتم خارج شدم پزید ،،شماهم مث ناموس خودم ،از این حرفم تروخدا ناراحت نشین یا احساس بدی داشته باشین جای برادرتون اگه اشکال نداره شماره کارتی بهم بدین،قصد ترحم ندارم از مطرح شدنش خودم اذیت شدم اینجا ببخشید 

کاربراقا...أَللّهُمَّ لا تَکِلْنِى إِلى نَفْسِى طَرْفَةَ عَیْن أَبَداً: «خدایا مرا حتى به اندازه یک چشم بر هم زدن به خویشتن وامگذار»!(1)
ببخشید من همون کاربر بالایی هستم اکانتم خارج شدم پزید ،،شماهم مث ناموس خودم ،از این حرفم تروخدا نارا ...

میشه بیاید تو خصوصی

اخه پدرم پشتم نیست

یعنی پدرت حاضره تو گشنگی و بدبختی بمونی و اون فقط یه نون خور از سرش کم شه . باهاش جدی صحبت کن بگو اگه کمکم نکنید خودم تمهایی می رم یه جا زندگی می کنم . یه خورده تهدیدش کن