2777
2789

ما بخاطر محل کارشوهرم خونمون ی شهر دیگه است چندروز اومدیم شهرمون. من رفتم خونه مامانم اینا اونم رفت خونه مادر خودش

(دیشب دورهم جمع بودن به من نگفتن بیا چون من با یکی از برادرشوهرم و جاریم قهرم بخاطر فضولی و حرفاشون یکم دلخوری پیش اومد ولی خب در حد سلام ک میکردیم بعد شوهرم تولد اون یکی برادر شوهرم بود شوهرم خودش سوپرایزش کرد توی خونه مادرشوهرم همه بودن خواهر شوهرام برادرشوهرام بعد شوهرم بهم نگفت بیا هیچکس نگفته خیلی ناراحت شدم☹️گریه کردم رفتم به مادرشوهرش گفتم چرا دعوتم نکردیم گفت خونه خودته نیومدی چرا نیومدی گفتم نمی‌دونستم شوهرم بهم نگفته بود😭😭من خیلی ساده ام چرا رفتم گفتم پشیمونم خودمو کوچک کردم😭اونوقت شوهرم پیششون گفته بود مامانش تنها بود واسه همین نیومد

( دلیل اصلیش گفت چون با اون یکی جاری قهر بودی نخواستم ببینیش حرص بخوری گفتم الان ک بیشتر حرصم دادی تازه اونموقع مهم نبود برام میومدم سلام میکردم تیپ‌میزدم می‌دیدم

شوهرم گفت ببخشید این حرفا ولی دلم شکست😭همه خونه مادرشوهرم جمع بودن بجز من😭😭کلا همیشه بی محلی می‌کنند 

امشب هم خواهر شوهرم چندبار زنگ زد به شوهرم که دعوتمون کنه خونش ولی اصلا به من زنگ نزد انگار از من متنفرن

شوهرم امشب مشروب خورده بیرون بود الان زنگ زد گفت حتما ارزش نداشتی که بهت نگفتم بیا 💔💔💔💔💔دارم اتیش میگیرم

گوشیو قطع کردم روش

کاربر قدیمی هستم

وقتی هر کدوم یجایی رفتید انتظار هم نداشته باش که تو مراسم هاشون باشی همراه شوهرت برو شوهرت همراه خودت بیار 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم فاصله نگیر جبهه نگیر در مقابل خانوادش در اصل جواب نده محل نده بهشون تیپ بزن بخودت برس شیک و پیک کن کنار شوهرت همه جا برو تو جمع های خانوادگی شرکت کن بگو بخند با شوهرت میوه پوست بگیر بخورید چایی بریز بر خودت و شوهرت محبت کن به کسیم محل نده از زندگیت لذت ببر مگه چندبار زندگی میکنیم که این و اون مهم باشن بخاطر اونا زندگیو رو خودمون زرمار کنیم 

دنبال يه دليل براي پرواز بگرد حتي  وقتي هزار تا دليل براي سقوط داري!🤍🪽 ‌️