2777
2789
عنوان

شوهراتون خانواده هاتون رو دوست داره

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 48 پست
عزیزم همسر شما مشخصه رفتار بدی نداشته ک پدرتون هم واکنش نشون بدهمعمولا همینطوره و واکنش دربرابر بی ا ...

عزیزم ما موضوعات مختلفی رو از سر گذروندیم ،مورد اسی شاید خیلی پیش پا افتاده باشه ،هم خودم هم همسرم اوایل خیلی شتابزده عمل می کردیم ولی پدر من و همسرم خیلی محتاط تر و منطقی تر بودن ،و در هر صورت احترام براش خیلی مهم بوده و هست 

هیچ وقت داماد بیرون نکردن ،هیچ وقت هم داماد جرات نکرده تو روی پدر همسرش وایسه

😐🤷🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ما موضوعات مختلفی رو از سر گذروندیم ،مورد اسی شاید خیلی پیش پا افتاده باشه ،هم خودم هم همسرم ا ...

شما اشتباه برداشت کردین

شوهر اسی به پدرش ی چی گفته ک بیرونش کرده

نه اینکه بیرونش کرده باشه و فحش بده

اینا باهم فرق میکنن

وقتی توی روی بابام میگه دست بزن دارم بابامم میگه مگه من دختر بزرگ کردم تو بزنیش دستت بلند بشه دستتو ...

پدرت میتونست اولش تحقیق کنه اگه دخترشو خیلی دوست داشت

یه ادم الکی نمیاد بشینه تو دوران نامزدی به پدر زنش بگه من دست بزن دارم چه نیازی به اطلاع رسانی کردنش بوده

حالا که واقعا اون بده پدرت حمایتت کنه ازش جدا شو 

همین الان داره لج اونو درمیاره که فردا تو رو بفرسته پیشش که قشنگ اونم کینه های پدرت رو سرت خالی بکنه ؟ 

رفتار خانوادت درست نیست قبول کن اون از دست ندادن مادرت اینم رفتار پدرت

به نظرم پسری که از سمت پدر یه دختر بی احترامی ببینه بدهکار نیست بیاد خیال پدر مادرتو راحت بکنه غرور آدم باید حفظ شه تا بی احترامی نکنه

Stay hungry stay foolish

شما اشتباه برداشت کردینشوهر اسی به پدرش ی چی گفته ک بیرونش کردهنه اینکه بیرونش کرده باشه و فحش بدهای ...

کلا بیرون کردن مهمون کار خیلی زشتیه حتی پدر آدم باشه و حتی مهمان بی احترامی کرده باشه

تازه اون شخص داماد باشه که قراره دختر طرف رو یه عمر نگه داره باید بهش حرمت میشد نه اینکه پاشه بگه بزن به چاک  خخخ 

Stay hungry stay foolish

کلا بیرون کردن مهمون کار خیلی زشتیه حتی پدر آدم باشه و حتی مهمان بی احترامی کرده باشهتازه اون شخص دا ...

تا وقتی جای کسی نیستی نمیتونی قضاوت کنی

هر کنشی واکنشی داره

ما سنگ نیستیم حرف بشنویم و واکنش نشون ندیم

وقتی بی احترامی از طرف اونه و راحت این مدلی حرف میزنه یعنی نه شخصیت داره نه پدرش طوری تربیتش کرده که جلوی بزرگتر احترام نگه داره

قدیما پدر دختر اینهمه سخت میگرفت ب پسر پسر جرعت نمیکرد حرف بزنه تربیت داشت الان فحش میده تازه طرفشم بگیریم

همین چیزا باعث شده مردا روز به روز وقیح تر بشن

تا وقتی جای کسی نیستی نمیتونی قضاوت کنیهر کنشی واکنشی دارهما سنگ نیستیم حرف بشنویم و واکنش نشون ندیم ...

بزرگی آدما به سن نیست تو که از الان اینجوری طرف پدرمادرتی به نظرم باهاشون زندگی میکردی چرا دنبال تشکیل خانواده جدید بودی ؟ بزرگی ادما به شعور اوناست نه سن 

قضاوت نکردم راهنمایی کردم بحث منو شما در همینجا تموم میشه شما نه منفعتی ازت به من میرسه نه ضرری 

بنده ی خدا خاستم زندگیت بهتر شه

پس چرا تاپیک باز کردی ؟ دنبال تایید خودت بودی ؟ من نظرم این بود که گفتم حالا هرچی دوس داری فکر کن و عمل کن

خدانگهدارت

Stay hungry stay foolish

بزرگی آدما به سن نیست تو که از الان اینجوری طرف پدرمادرتی به نظرم باهاشون زندگی میکردی چرا دنبال تشک ...

این صحبت شما ربطی به حرفای من نداره

ادم باید طرف حق رو بگیره نه صرفا همسر یا پدر مادر

تاپیک چه ربطی ب من داره که زندگیم درست شه منو با اسی اشتباه گرفتی😂

داریم صحبت میکنیم حرفی ندارین چرا قهر میکنین

این صحبت شما ربطی به حرفای من ندارهادم باید طرف حق رو بگیره نه صرفا همسر یا پدر مادرتاپیک چه ربطی ب ...

منظورم استارتر بود من فکر کردم استارتر گفته اخه گفتی اون بی احترامه کرده فلان کرده

در کل احترام احترام میاره 

اینکه بگی چون پدرمه داماد باید هیچی نگه احترام بزاره صحیح نیست

Stay hungry stay foolish

منظورم استارتر بود من فکر کردم استارتر گفته اخه گفتی اون بی احترامه کرده فلان کردهدر کل احترام احترا ...

بله در صورتی که با عروس هم همینطور برخورد شه:)

تا وقتی به عروس تیکه پرونده میشه توسط خانواده پسر و...

پسر هم نباید توقع احترام داشته باشه

به قول شما احترام احترام میاره