گلاره۷۵ مدیر عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 2142 عنوان دلم خیلی پره از دنیا از زندگی از نداری | مشاهده متن کامل بحث + 1559 بازدید | 87 پست دیشب خونه ای پدرم بودیم زن داداشم چندبار کفش هامو مسخره کرد خیلی دلم شکست خیلی خدایا روزی میشه منم یه لباس خوب بپوشم روزی میشه از این نداری بیام بیرون گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر. ؛؛ جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر 1399/07/11 | 13:27 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلاره۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 2142 کدوم شهری؟؟خوب داداشت پدرت کسی کمک و حمایت نمیکنن؟؟ داداشم صدتمن بهم داده بود قرض منم نداشتم خورد خورد دادم اون شب میگفت وا اخه صدتمن چیه که تو نمیتونی پسش بدی وا شورشو در اوردی گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر. ؛؛ جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
گلاره۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 2142 ای کاش ی شهر بودیم خدا بزرگ توکل بخدا نمیدونم چی بگم کدوم شهری گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر. ؛؛ جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
تهمینه۱۳۶۰ عضویت: 1399/06/23 تعداد پست: 2012 مریوان اگه میبینی اهل سرکار رفتن نیست طلاق بگیر. مردای مریوان خیلیاشون زرنگ وکارین چرا خودتون با این تنبل تو فلاکت میندازی
زندگیجاریست۶۱۶۶ عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 8022 گلم سه ساله تو فقر زندگی میکنم شوهرم سرکار نمیره بخدا امشب دلم هوس یه غذای خوب کرده بود از بس تخم مر ... عزیزم باهاش صحبت کن که کار پیدا کنه اخه دوره زمونه ای نیست که بتونی بیکار بگردی... سعی کن خودتم یه کار هرچندخونگی و کوچیکپیدا کنی... زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!
گلاره۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 2142 امشب مثل یه زن که ویار میکنه ویار یه غذای خوب داشتم گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر. ؛؛ جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
تهمینه۱۳۶۰ عضویت: 1399/06/23 تعداد پست: 2012 . من به هیچکس پیشنهاد طلاق نمیدم اما شوهر تو واقعا حرصمو دراورد
گلاره۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 2142 عزیزم باهاش صحبت کن که کار پیدا کنه اخه دوره زمونه ای نیست که بتونی بیکار بگردی... سعی کن خودتم یه ک ... خودم تو خونه کار میکنم خواهر ولی بخدا اینقدر پولش کمه که نمیشه یه چیزی واسه خودم بخرم گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر. ؛؛ جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
گلاره۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 2142 . من به هیچکس پیشنهاد طلاق نمیدم اما شوهر تو واقعا حرصمو دراورد هزاربار گفتم برو سرکار دعوا راه میاندازه مشکل اعصابم داره نمیشه باهاش حرف زد گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر. ؛؛ جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
دنیاااام عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 9200 داداشم صدتمن بهم داده بود قرض منم نداشتم خورد خورد دادم اون شب میگفت وا اخه صدتمن چیه که تو نم ... میگفتی توم خیره سرم داداشم نون میخوردی این جور ادمارو باید برینی بهش ایییی کاش با من هم کلام میشد .منم سننندج زندگی میکنم به خاطر کاره شوهرم
دنیاااام عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 9200 هزاربار گفتم برو سرکار دعوا راه میاندازه مشکل اعصابم داره نمیشه باهاش حرف زد عزیزم تا می میخوای با کسی مه این مدلیه و مشکل اعقاب داره زندگی کنی ؟؟؟؟ یه فکری به حاله خودت کن
زندگیجاریست۶۱۶۶ عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 8022 خودم تو خونه کار میکنم خواهر ولی بخدا اینقدر پولش کمه که نمیشه یه چیزی واسه خودم بخرم ای بابا عزیزم خیلی ناراحت شدم برات.. کاش سهام عدالتتو میفروختی حداقل یه پولی دستتو میگرفت... زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!
تهمینه۱۳۶۰ عضویت: 1399/06/23 تعداد پست: 2012 هزاربار گفتم برو سرکار دعوا راه میاندازه مشکل اعصابم داره نمیشه باهاش حرف زد این عتیقه واسه چته ؟ مطمئنم زیبا هم هستی اکثر زنای اونمناطق قشنگن . چرا جوونیتو داری به فنا میدی مگه یه غذا چیه تو حسرتشو بکشی
دنیاااام عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 9200 خودم تو خونه کار میکنم خواهر ولی بخدا اینقدر پولش کمه که نمیشه یه چیزی واسه خودم بخرم چیکار میکنی
گلاره۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 2142 عزیزم تا می میخوای با کسی مه این مدلیه و مشکل اعقاب داره زندگی کنی ؟؟؟؟ یه فکری به حاله خودت کن ... خیلی بدبختم خواهر قبلا خیلی قوی بودم الان فقط گریم میگیره گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر. ؛؛ جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر