2777
2789
عنوان

دلم خیلی پره از دنیا از زندگی از نداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1559 بازدید | 87 پست
کدوم شهری؟؟خوب داداشت پدرت کسی کمک و حمایت نمیکنن؟؟

داداشم صدتمن بهم داده بود قرض منم نداشتم خورد خورد دادم اون شب میگفت وا اخه صدتمن چیه  که تو نمیتونی پسش بدی وا شورشو در اوردی

گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر. ؛؛ جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم سه ساله تو فقر زندگی میکنم شوهرم سرکار نمیره بخدا امشب دلم هوس یه غذای خوب کرده بود از بس تخم مر ...

عزیزم باهاش صحبت کن که کار پیدا کنه اخه دوره زمونه ای نیست که بتونی بیکار بگردی... سعی کن خودتم یه کار هرچند‌خونگی و کوچیک‌پیدا کنی...

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  
عزیزم باهاش صحبت کن که کار پیدا کنه اخه دوره زمونه ای نیست که بتونی بیکار بگردی... سعی کن خودتم یه ک ...

خودم تو خونه کار میکنم خواهر ولی بخدا اینقدر پولش کمه که نمیشه یه چیزی واسه خودم بخرم

. من به هیچکس پیشنهاد طلاق نمیدم اما شوهر تو واقعا حرصمو دراورد

هزاربار گفتم برو سرکار دعوا راه میاندازه مشکل اعصابم داره نمیشه باهاش حرف زد

داداشم صدتمن بهم داده بود قرض منم نداشتم خورد خورد دادم اون شب میگفت وا اخه صدتمن چیه  که تو نم ...

میگفتی توم خیره سرم داداشم نون میخوردی این جور ادمارو باید برینی بهش ایییی کاش با من هم کلام میشد .منم سننندج زندگی میکنم به خاطر کاره شوهرم

خودم تو خونه کار میکنم خواهر ولی بخدا اینقدر پولش کمه که نمیشه یه چیزی واسه خودم بخرم

ای بابا عزیزم خیلی ناراحت شدم برات.‌.‌ کاش سهام عدالتتو میفروختی حداقل یه پولی دستتو میگرفت...

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  
هزاربار گفتم برو سرکار دعوا راه میاندازه مشکل اعصابم داره نمیشه باهاش حرف زد

این عتیقه واسه چته ؟ مطمئنم زیبا هم هستی اکثر زنای اون‌مناطق قشنگن . چرا جوونیتو داری به فنا میدی 

مگه یه غذا چیه تو حسرتشو بکشی 

عزیزم تا می میخوای با کسی مه این مدلیه و مشکل اعقاب داره زندگی کنی ؟؟؟؟ یه فکری به حاله خودت کن  ...

خیلی بدبختم خواهر قبلا خیلی قوی بودم الان فقط گریم میگیره