2777
2789
عنوان

از کرونا بدتر

299 بازدید | 24 پست

از کرونا بدتر اخلاق بدمه ک خیلی حساس و کمالگرا و فکری ام،دایم دارم خودمو سرزنش میکنم،کادر درمانم مثال میزنم اگه ی موقعی رگ یکیو دفعه اول نگیرم بشه دفعه دوم،میخوام از غصه بمیرم،تازه کارم ولی میخوام بهترین باشم همش،یا اگه یکی ی حرف کوچیک بزنه پشتم،تو زندگیم همش خودمو قضاوت و محاکمه میکنم توروخدا بگید چجوری بیخیالی طی کنم بعضی مسایلو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو هفته تحمل کن این همه خوردنی هست چه گیری دادی به تخمه😂

نمیدونم چ مرگم شده هوس تخمه کردم 

باور نمیکنی همین ک من مریض شدم ی عالمه چیپس و پفک و شکلات و بستنی از همه رنگ گرفتن😭خسته شدم تو اتاق گفتم بشینم فیلم ببینم حداقل پای فیلم تخمه بخورم 

😔😔😔 علائمتون چیه؟ اطرافیانم زیاد گرفتن و خوب شدن. هرکسی یه علائم داشت اصلا شبیه به هم نبود کرونا ...

تب و لرز 

ابریزش بینی 

گلو درد

استفراغ و اسهال شدید 

سر درد ب طرز وحشتناک الان سرم میخواد منفجر شه

بزاق دهان اونم هر ۳ثانیه ی بار جوری ک نمیتونی بخوابی باورت میشه من ۲دو‌روز بدون اینکه چشامو ببندم بیدار بودم دیشب چشام عین چی قرمز و سیاه شده بود انگار دم آخری بودم...از بی خوابی گریه میکردم خیلییی خوابم میومد ولی نمیتونسم آخر پتو دور خودم پیچوندم نشسته ی کم چشامو بستم ک خواب رفتم اونم همش دوساعت

تب و لرز  ابریزش بینی  گلو درد استفراغ و اسهال شدید  سر درد ب طرز وحشتناک الان سر ...

واااای‌ ایشاالله زود خوب بشی

تست دادین؟ شاید انفولانزای شدیده

چند روز پیش داشتم تاپیک یه خانمی رو میخوندم که کرونا داشت و خوب شد خیلی شدید بوده. تجربیاتشو نوشته بود پیدا کنم برات میفرستم