2777
2789
عنوان

شوهر خسیسو چطوری دستو دلباز کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 74 پست
من حرفی ندارم  والا ما کلفت و نوکر نیستیم زن هستیم وظیفه هم نیست لطف میکنیم  بچه نگه میدار ...

ایشون آستین بالا بزنه یه زن م واسه شوهرش بگیره دیگه شوهرش خیلی خوش به حالش میشه 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میبینی تو رو خدا آدم هرچی میخوره از همجنس خودش میخوره خودش دوست داره پایین باشه دوست داره همه رو با ...

منم از حرفاش تعجب کردم قشنگ معلومه شوهرش خسیسه ولی ایشون اصرار داره نه وظیفه استارتر که کهنه بشوره🥴🥴

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
ایشون آستین بالا بزنه یه زن م واسه شوهرش بگیره دیگه شوهرش خیلی خوش به حالش میشه 

فکر کنم مرد باشه از طرز حرف زدن و  چرت و پرت گفتنش پیدا است

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.

بنظرم رو همون گزینه پیدا کردن در آمد برا خودت کار کن

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

توو این گرونی من بهش حق میدم برامای بیبی.بعدشم اینی ک شماگفتین براخانوم هم صدق میکنه ک کسی ک بچه میخ ...

شوهر من خیلی منم منم میکرد 

میگفتم پول نداریم چطوری یچه‌بیاریم گف تو کاریت نباشه من جورشو میکشم.فدای سرم. تو دخالت نکن ربطی نداره بهت‌هر وقت گفتی‌بگیر نگرفتم هر چی تو بگی

اومد دوقلو شد ی مدت گرف‌گف دارم‌له میشم‌از بس‌مای‌بیبی‌شیر خشک‌گرفتم

گفتم بگیر خودت گفتی میگیرم و  حرف نباشه.

مردا همینن 

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
فکر کنم مرد باشه از طرز حرف زدن و  چرت و پرت گفتنش پیدا است

خداکنه مرد باشه ،والا ادم تاسف میخوره هم جنس ش اتقدر سطح خودشو میاره، پایین 

من فک نمیکنم هیچ زنی خودشو لایق کهنه شستن اونم تو هوای زمستونی و برفی بدونه زن ۹ماه تو شکمش پرورش میده با زجر و عذاب و سختی بچشو به دنیا میاره که حداقل شوهر بعد از دیدن اون همه سختی و شب بیداری دیگه راضی نباشه ۲سال یا شایدم بیشتر با کهنه شستن ارزش زن بودنش و پایین بیاره

اززمون ادم مادراین وظیفه روداره تاالان.کدوم مردیودیدی بچه نگهداره چون اگه اینطوربودمردازایمان میکردن ...

مرد اگه لیاقت داشت بچه رو خودش ب دنیا میاورد ن زن.

زن اونقد ارزشش بالاس ک ی موجود تو دلش پرورش میده بزرگش میکنه کهنه شستن وظیفش‌نیس.

بی لیاقتی مرد تو زمان حضرت مریم ثابت شده.

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
من فک نمیکنم هیچ زنی خودشو لایق کهنه شستن اونم تو هوای زمستونی و برفی بدونه زن ۹ماه تو شکمش پرورش می ...

گلم صددرصد ارزش زن با کهنه شستن پایین نمیاد خیلی ها واقعا ندارن و مجبورن اونا ارزششون پایین نمیاد تازه پیش خدا ارج بیشتری دارن ولی خب خیلی ظلمه آدم پول داشته باشه و کهنه بشوره من شوهرم تو اوج بی پولی از شیر خشک و مایبیبی بچم نمیگذشت حتا با اون منم منم کردنش بخدا کارگری ساختمان هم کرده تا کار پیدا کرد

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

من فک نمیکنم هیچ زنی خودشو لایق کهنه شستن اونم تو هوای زمستونی و برفی بدونه زن ۹ماه تو شکمش پرورش می ...

نه عزیرم واقعا حق ت نیست ،حق هیچ کس نیست حالا یکی نداره شوهرش دارن با عشق زندگی میکنن و سرشونو رو یه‌بالش با عشق میزارن،میدونه شوهرش همه تلاشش و میکنه، انتخاب خودش بوده شوهرش ،اون وظیفه شه چون زندکی شو دوست داره و سعی میکنه حفظ ش کنه ،ولی شما یی که شوهرت حداقل صداقت نداره راجع به دارایی ش ،حداقل ها رو زیاد میبینه برا شما و بجه ش،واقعا وظیفه ت نیست لطف مادریه که در حق بچه ش انجام میشه 

گلم صددرصد ارزش زن با کهنه شستن پایین نمیاد خیلی ها واقعا ندارن و مجبورن اونا ارزششون پایین نمیاد تا ...

به خدا شوهرمن ندار نیس نمیگم ما زندگیمون شاهانس نه سختی داریم بدهی داریم ولی نه اونقدری که از شکممون بخوایم بزنیم من شوهرم کاری داره که حداقل تو روز ۴۰۰تومن درامدشه خودش میگه ولی نمیدونم چرا خسیسه تو زندگی

نه عزیرم واقعا حق ت نیست ،حق هیچ کس نیست حالا یکی نداره شوهرش دارن با عشق زندگی میکنن و سرشونو رو یه ...

مرسی نفس که درک میکنی بعضی از خانوما یا نمیدونم آقایون که اصلا درک ندارن