2777
2789
عنوان

شوهر خسیسو چطوری دستو دلباز کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 74 پست
یکی بد دلی یکی خسیسی درمان نداره

ما یکی از فامیلامون اینجوری بود.. تو عقدش باهاش بحث و جدل کرد زنش هیچ فایده نداشت تا اینکه موضوع رو با ادمایی که پادرمیونی میکردن در میون گذاشت و این به غرور مرده بر خورد و باعث شد درست بشه

من لزومی نمیبنم جواب تو رو بدم لزومی نمی بینم کهنه ببندم ،تویی که خودتو در حد کهنه شستن میبینی بشور ...

ی ساعته دارم عکس میفرستم متاسفانه نمیاد.معلومه خیلی سوختی ازگفتم ک داری اینجورجلزولزمیکنی ان شاءالله چیزی ک ب من ارزوکردی سرخودت بیادک طعمشوبچشی.بچه اولم سونیم سالشه مای بی بی میبندم دومم ۴۰روزس ک ب اونم میبندم.بازم سعی میکنم عکسوبفرستم احمق جان 

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی میگی شما....کلا رو اعصابیا..زنی یاد مرد...نکنه مادرشوهری

گ.. خوریش ب شمانیومده

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀
ی ساعته دارم عکس میفرستم متاسفانه نمیاد.معلومه خیلی سوختی ازگفتم ک داری اینجورجلزولزمیکنی ان شاءالله ...

احمق تویی که برای دیگران همچین نسخه ای می پیچی، من‌چرا بسوزم نه بچه کوچیک دارم  نه مشکل مالی ،نه شوهر پر رو 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌
احمق تویی که برای دیگران همچین نسخه ای می پیچی، من‌چرا بسوزم نه بچه کوچیک دارم  نه مشکل مالی ،ن ...

پس داری عقده های بیشوهریتوسرمن خالی میکنی حیف ک عکس نمیادولی بقران برات میفرستم.امیدوارم چیزی ک ب من ارزوکردی براخودت بشه.این تاریخویادت باشه ۱۱.منم اسکرین عکسموگرفتم تاریخشم روشه یافردایاهروقت ک سایت خوب شدبرات میفرستم ک باچشای کورشدت ببینی ک کهنه شسته.ملکه خانم

ی ساعته دارم عکس میفرستم متاسفانه نمیاد.معلومه خیلی سوختی ازگفتم ک داری اینجورجلزولزمیکنی ان شاءالله ...

در ضمن مادر نمونه اون بچه ی اول تو دیگه یادش بده جیش شو بگه ،به جای اینکه برای دیگران وظیفه ی کهنه شوری تعیین کنی جلز ولز تو میکنی خودت‌کهنه میشوری دوست داری همه مث خودت بشن‌

پس داری عقده های بیشوهریتوسرمن خالی میکنی حیف ک عکس نمیادولی بقران برات میفرستم.امیدوارم چیزی ک ب من ...

کلا فازتوو خریدارم من گفتم شوهر ندارم ،میخوای منم‌عکس از صفحه ای شناسنامه مو و حساب بانکی و هر چی تو بگی بزارم ببینی کی عقده ای،اومدی با تز دادنت یه تاپیک و به هم ریختی زر مفت هم میزنی عقده ای جان 

پس داری عقده های بیشوهریتوسرمن خالی میکنی حیف ک عکس نمیادولی بقران برات میفرستم.امیدوارم چیزی ک ب من ...

میخوای منی که بچه ی کوچیک ندارم ده حور عکس پوشک و مای بی بی برات بفرستم ،چرا انقدر این پوشک لعنتی برات عقده شده عزیز،خودت گفتی وظیفه ی زنه منم گفتم نیست ،دیگه اتقدر هارت و پورت و خط و نشون نداره 

[QUOTE=] خاک تووسرت عقده ای معلومه ک سوختی ک اینقدرهارتوپورت میکنی.ازبس پولدارم دوسدارم ب بچم جیش یادندم ب ما ... [/QUOTE]

خفه شو کثافت هر چی بهت هیچی نمی گم زر زیادی میزنی کهنه بچه تو با همه ی بچه های عالم  بشین لیس بزن ،ببین لزومی نداره یه آدم بی فرهنگی مث تو توضیح بدم  ولی از رو کوون سوزی ت میگم هم‌بچه دارم هم شوهر عالی تا یه گدا گشنه ای مث تو فکر نکنه شاخ غول شکسته دو تا بچه ی گشنه گدا پس انداخته ،بیچاره تو که پول ای یو دی نداری بزاری چرا اومدی اینجا در افشانی میکنی ،جراات دادی بقیه رو هم که جواب تو دادن ریپلای کن ببینی  چه جوری میان دهن تو  گل میگیرن ،یه نگاهی به تاپیک بندازی میبینی همه از دم قهوه ایت کردن رفتی صورتتو شستی اومدی، حالا منو بیدار گیر آوردی زر زر میکنی منگول

چرا مث سگ‌ترسیدی پست پر از کثافت  ت و پاک کردی ،خودت فهمیدی چه گه اضافی خوردی گنده تر از دهنت بود 

خیلی خیلی بی ادبی.میدونی جوابتو نمیدم.چون من هیچی حسابت نمیکنم که بخام جوابتو بدم

اصلا من نمیدونم این کیه انقدر بیشعوره،هر چی دلش میخواد مینویسع بعدم مث سگ میترسه پاک میکنه،بیچاره بچه هایی که میخواد تربیت کن