2777
2789
عنوان

شوهر خسیسو چطوری دستو دلباز کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 74 پست
به سختی

غیر ممکنه مگر اینکه بره مشاوره که اونم چون خسیسه صد درصد نمیره پس همون غیر ممکن

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

ربطی ب خسیسی نداره توو این گرونی بهش سخت میادک ۳۰ تومن بده مای بیبی بعدش بچه برینه توش وبندازین سطل ...

به مادر بچه زور نمیاد همون کهنه رو با دست بشوره ،وظیفه شه پدر شده ،حالا یکی نداره فرق میکنه،نه اینکه داره فقط زورش میاد که نشد حرف 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید ولی بازم خسیسه کسی که بچه میخاد باید همه چیزو قبول کنه

توو این گرونی من بهش حق میدم برامای بیبی.بعدشم اینی ک شماگفتین براخانوم هم صدق میکنه ک کسی ک بچه میخادبایدهمه چیزشوقبول کنه ک میتونه کهنه ببنده وبشوره.چون فقط مردبچه نمیخادک زنم دلش میخادپس دوطرف بایدسختیاشوبکشه.

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀

[QUOTE=157804299]ربطی ب خسیسی نداره توو این گرونی بهش سخت میادک ۳۰ تومن بده مای بیبی بعدش بچه برینه توش وبندازین سطل ...[/Qاخه بچه من الان ۳سالشه اونموقع که. ارزون هم بود بازم دلش نیومد خرج کنه

خسیسه دیگه درمان نداره ،ذاتش همینه 

مگه میشه مامانی که رفته جلو مدرسه تا بچشو بیاره خونه،دست یکی از بچهای دیگه رو بگیره بجای بچه خودش؟بگه اون یکی خوشگلتره قویتره اونو ببرم بجای بچه خودم؟واسه مامانا هیشکی بچه خودشون نمیشه،اینطوری عاشق هم باشید😎
به مادر بچه زور نمیاد همون کهنه رو با دست بشوره ،وظیفه شه پدر شده ،حالا یکی نداره فرق میکنه،نه اینکه ...

شماهم وظیفتونه بچه میخاین درصورت لزوم کهنه ببندی وبشوری

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀
توو این گرونی من بهش حق میدم برامای بیبی.بعدشم اینی ک شماگفتین براخانوم هم صدق میکنه ک کسی ک بچه میخ ...

عزیزم مادر همین که کل روز بچه رو نگه می داره میشوره بهش غذا میده میخوابونه غر غر بچه رو تحمل میکنه خیلی صبوره دیگه شستن کهنه وظیفه نیست.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
[QUOTE=157804299]ربطی ب خسیسی نداره توو این گرونی بهش سخت میادک ۳۰ تومن بده مای بیبی بعدش بچه برینه ...

هرزمان گرونی خودشوداره

بنظرم بجای اینکه خسیسی اونو درمان کنی ی کار خونگی برا خودت درست کن که دستت تو جیب خودت باشه

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

شماهم وظیفتونه بچه میخاین درصورت لزوم کهنه ببندی وبشوری

من لزومی نمیبنم جواب تو رو بدم لزومی نمی بینم کهنه ببندم ،تویی که خودتو در حد کهنه شستن میبینی بشور و لذت ببر ،چند سال بعدم یه هوو میاره، بالا سرت کهنه های بچه ی اونم بشوری چون زیادی لذت میبری 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌