2777
2789
عنوان

شیطان عوضی خیلی اذیتم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 25 پست
واقعا؟ با اسپند یا مریم گلی تنها؟تا حالا نشنیدم. منم حس سنگینی دارم گاهی. الکی الکی بحث وناراحتی میش ...

من و همسرم هم یک مدته سرد شدیم همش بحث و دعوا داریم 

من به شدت ازش بریدم نمیتونم نزدیکش بشم نزدیکم بشه انگار برق میگیرتم 

یعنی دعا نوشتن برامون ؟

چون رفتن پیش دعا نویس و جادوگر گناه کبیره ست و این کار رو بکنی کافر میشی

چطور نمیدونستی ؟ اونا موکل و اجنه دارن بری پیششون اون اجنه میان تو زندگیت و توی وجودت

یه دستور باطل السحر گذاشتم توی صفحه اول تاپیک دومم انجام بده و دیگم پیش هیچ دعانویس و فالگیری نرو 

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من و همسرم هم یک مدته سرد شدیم همش بحث و دعوا داریم من به شدت ازش بریدم نمیتونم نزدیکش بشم نزدیکم بش ...

یکم آب ونمک هم یه گوشه بزار. هرروز عوضش کن. اندازه نصف استکان‌ . شنیدم که خوبه 

من یه ماهی هست انجام میدم‌ . 

میگم یه دعانویس بود خودش به اونا که شیطانی هستن حرف میزد و سفر مشهد رفت و نماز میخوند یعنی اونم باز ...

همشون با جن سروکار دارن 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

چون رفتن پیش دعا نویس و جادوگر گناه کبیره ست و این کار رو بکنی کافر میشیچطور نمیدونستی ؟ اونا موکل و ...

بچه ها یک باطل السحر قوی هم قرار میدم برای کسانی که مشکلات متافیزیکی دارند 

تا ۴۷ روز هرروز بخوانید ۳ مرتبه حمد + هرکدام یک مرتبه سوره های توحید و فلق و ناس.... این منظورتون هست؟ 

بچه ها یک باطل السحر قوی هم قرار میدم برای کسانی که مشکلات متافیزیکی دارند تا ۴۷ روز هرروز بخوانید ۳ ...

آره عزیزم 

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 
یعنی خوب توشون نیست برا باطل سحر؟

برای باطل السحر قوی تر از چیزی که گذاشتم تو تاپیکم پیدا نمیکنی 

من و همسرم هم یک مدته سرد شدیم همش بحث و دعوا داریم من به شدت ازش بریدم نمیتونم نزدیکش بشم نزدیکم بش ...

منم سه سال اینطور بودیم با شوهرم.یک باطل السحر قرانی ففط تونست زندگیمو خوب کنه.سوره تکویر رو بخون از هم بسم الله بعد هر آیه باید بگی اِذَّا السُّحورُ بَّطَلَت...خیلی برای باطل کردن سحر موثره