2777
2789
عنوان

شیطان عوضی خیلی اذیتم میکنه

361 بازدید | 24 پست

من چندبار قبلا رفتم پیش فا. ل گیر و دعا گرفتم از اون موقع وسواسی گرفتم پدرمو درمیاره

افتاده تو وجودم هی فکر بد میاره تو ذهنم درمورد خدا و اماما و من استغفار میگم باز میاد

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

ول نمیکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکال نداره🌷خداوند که گفته شیطان دشمن آشکاره گوش بعش ندین منظورش همین وسواسی هم هست درسته؟

بله وسواس بیش از حد ممکنه بهتون آسیب بزنه و روحتونو درگیر کنه

تنها کاری که میتونی بکنی توبه کنی و شروع کنی نمازتو بخونی

کاربری جدید اما قدیمی هستم🥴

یعنی خوب توشون نیست برا باطل سحر؟

نه اصلا میدونی چرا؟

چون تمامی دعا نویسا با اجنه سر و کار دارن و برای هرکاری از اونا کمک میگیرن برای باطل سحر تو خونه مریم گلی دود کن من اینجا از یه کاربر یاد گرفتم واقعا مجرب بود

هروز تو خونه دود کن پنجره هاتونم باز بزار هر چی باشه میشوره میبره من که نمیدونستم دعا دارم یا نه همش احساس سنگینی میکردم از وقتی دود میکنم واقعا همه چی رو نظم و انظباطه و حس بد و سنگینی ندارم

اشکال نداره🌷خداوند که گفته شیطان دشمن آشکاره گوش بعش ندین منظورش همین وسواسی هم هست درسته؟

عزیزم سعی کن بدنت پاک باشه.یعنی غسل واجب گردنت نمونه. تا جایی که میشه سعی کن با وضو باشی..استغفار هم که خوبه.

نه اصلا میدونی چرا؟چون تمامی دعا نویسا با اجنه سر و کار دارن و برای هرکاری از اونا کمک میگیرن برای ب ...

واقعا؟ 

با اسپند یا مریم گلی تنها؟

تا حالا نشنیدم. منم حس سنگینی دارم گاهی. الکی الکی بحث وناراحتی میشه با همسرم وچند روز قهر و سنگینی .

اصلا نمیشه آشتی کرد. خودمم تعجبم.اخه مشکل جدی  نداریم

واقعا؟ با اسپند یا مریم گلی تنها؟تا حالا نشنیدم. منم حس سنگینی دارم گاهی. الکی الکی بحث وناراحتی میش ...

مریم گلی تنها

الان تو یه تاپیک دیگه هستم یه کاربر رندوم ریپلای کردن گفتن چقدر عجیب تو یه سریال خارجی هم برای دفع جادو مریم گلی دود کردن به معنای واقعی منم تعجب کردم پس یه چیز مجربه و حتما منبع خیلی معتبری داره!