2777
2789
عنوان

شوهر خسیسو چطوری دستو دلباز کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 74 پست
من لزومی نمیبنم جواب تو رو بدم لزومی نمی بینم کهنه ببندم ،تویی که خودتو در حد کهنه شستن میبینی بشور ...

👏👏👏👏👏

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مادر همین که کل روز بچه رو نگه می داره میشوره بهش غذا میده میخوابونه غر غر بچه رو تحمل میکنه خ ...

اززمون ادم مادراین وظیفه روداره تاالان.کدوم مردیودیدی بچه نگهداره چون اگه اینطوربودمردازایمان میکردن.خداتوو زن دیده ک این وظیف نگهداری بچه روب زن داده درغیراینصورت ب مردمیداد

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀
با آدمای دست و دلباز معاشرت کنین ببینه تفاوتو

والا با برادراش همیشه یجاس اونا خیلی دستو دلبازن  ولی شوهرم میگه شاید اونا پول دارن ولی من ندارم درحالی که به خدا مطمئنم داره چون شغل همه برادرا یکیه

شما هو از کهنه استفاده کردین 

ن مای بیبی میبندم ولی بازم کهنه میشورم چون وقتی میخای بچه روعوضکنی بایدزیرش کهنه بندازی یا ن.

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀
👏👏👏👏👏

میبینی تو رو خدا آدم هرچی میخوره از همجنس خودش میخوره خودش دوست داره پایین باشه دوست داره همه رو با خودش بکشه پایین ،بابا استارتر صد درصد شوهرش داره و میناله از خساست ش چرا باید فکر کنه وظیفه شه کهنه بشوره

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌
اززمون ادم مادراین وظیفه روداره تاالان.کدوم مردیودیدی بچه نگهداره چون اگه اینطوربودمردازایمان میکردن ...

بنظرم خدا این توانایی رو به هردو داده وگرنه زن بدون دخالت مرد بچه بدنیا می آورد تو روخدا حرف ها و طرز فکر چرت خودتونو به خدا قالب نزنید

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

اززمون ادم مادراین وظیفه روداره تاالان.کدوم مردیودیدی بچه نگهداره چون اگه اینطوربودمردازایمان میکردن ...

من حرفی ندارم  والا ما کلفت و نوکر نیستیم زن هستیم وظیفه هم نیست لطف میکنیم  بچه نگه میداریم شما وظیفه  خودت میدونی تفکر خودته ولی مرد وظیفه داره مخارج زندگی رو تامین کنه وگرنه زن و بچه میخاد چیکار😊😊😊 شب خوش.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.