2777
2789
ایه ۵۴تا۵۶سوره اعراف ۸۰ تا ۸۲ سوره یونس ایت الکرسی و چهار قل هرکدوم یک مرتبه ایه ۳۵ سوره قصص ۷مرت ...

اهان عزیزم توکل بخدا خدا نبخشه چرا بعضی از آدمها اینقدر صفت حیوونی 

دعاوطلسم روکسایکه که بهش اعتقاددارن کارمیکنه وبراشون کارمیکنه کسی که اعتقادنداشته باشه وهمچنین ارتب ...

عزیزم این حرف رو نزن دختر خواهر من هم سیده هستن حجاب کامل نماز سر وقت  از کمالاتی کم میگم و اصلا هم به دعا و جادو اعتقاد نداشت پس چرا دامنش گرفت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این حرف رو نزن دختر خواهر من هم سیده هستن حجاب کامل نماز سر وقت  از کمالاتی کم میگم و اصل ...

روچه حسابی میگی طلسم شده

خدابنده های روکه دوس داره امتحان میکنه

من خودمم مشکلات زیادی روتجربه کردم وهنوزم دارم

همین بس که دوبازایمان زودرس داشتم ،دوبارسقط داشتم سختی های زیادی تجربه کردم ولی اینومطمئن هستم که بدون اذن خدابرگی ازدرخت نمیافته

بعدهرسختی ،آسانی هست 

خدابنده های خوبشوتومشکلات تنهانمی زاره 

ازخدابخوادستتون بگیره ودعابکنید که ازمشکلات نجاتتون بده

به جای بنده خدا به خداتوکل بکن،که درمان همه مشکلات ودردها خداست

این یکی ازدامهای شیطان که بنده خداروکه خدادوسش داره،توذهنش این تفکرات واردبکنه وسعی کنه ازخدادرورش بکنه

لعنت بفرستیدبرای شیطان ،دست به دامان خدابشید

انشالله خدامشکلتون حل بکنه

روچه حسابی میگی طلسم شده خدابنده های روکه دوس داره امتحان میکنه من خودمم مشکلات زیادی روتجربه کردم ...

سقط و زایمان و مشکلات روزمره مال همه هست      اگه این دونفر از ابتدا با هم مشکل داشتن رفتار یکیشون بد بود    یا غیره  حق با شما بود   این اقا پسر خانواده ایی سرشناس داره  خودشم همچنین  فوق العاده با ادب اصلا  کم رو با حجب و حیا  به همه احترام بزاره شخصیت خیلی اروم و منطقی با تحصیلات بالا  عزیزم اگر حتی کو چکترین ایراد رو داشت خب میگفتم طبیعیه کلا این حرف من نیست  یکشبه بدون دلیل سرد بشه و بگه طلاق اینقدر با حجب و حیا بودن که کنارش میشستی  اروم و متین  الان یکدفعه بگه طلاق طلاق کلا نمیخوام بدون دلیل وقتی ۵ تا سید کتاب باز کردن میگن طلسم و قفل شده   و کار ما نیست بنظرتون چه فکری کنیم

سقط و زایمان و مشکلات روزمره مال همه هست      اگه این دونفر از ابتدا با هم مشکل داشتن ...

من هم مادرشوهرواقوام همش میگفتن چشمت زدن یاطلسم شدی واینا واصلامن پیگیر نشدم 

شمامیگی توعقداین اتفاق افتاده

این آقااصلافرشته  هم که باشه به  هردلیلی پشیمان شده .شایددلیلشوبه شمانمیگه 

اول بایدپیش مشاوره خانواده رفت دونفری،ببینن آقاعلت طلاق چی میگه واون مشکل برطرف کرد

بعدهم اگه بازهم اصرارکردطلاق به نفع دخترم هست

شایدالان این خترخانم فکرمیکنه بهترازایشون براش وجودنداره ولی بهترش ،سرراهش قراربگیره

من خودم باچشم خودم دیدم که یه خانمی شوهرش نمیخواستش،یه دخترم داشتن ،خودشوگول زدکه حتماکسی کاری کرده و...

دعانوشت زندگی شون یه مدت کوتاه خوب بود بعدش پسردارشد والان بازهم طلاق گرفتن 

یه مورددیگه ام همینطوری سراغ دارم

آقایون مثل خانمهانیستن،اگه بگن طلاق ،بالاخره یه روز اجراش میکنن مخصوصااگه دلیل طلاق  بخاطرظاهرخانم باشه ویاخیانت میکنه

به هرحال وقتی الان بچه ای نیست وعروسی نکرده 

چرامیخوادزندگیشو برمبنای طلسم استواربکنه!

من هم مادرشوهرواقوام همش میگفتن چشمت زدن یاطلسم شدی واینا واصلامن پیگیر نشدم  شمامیگی توعقداین ...

عزیزم  شاید تو شرایط من نیستی تو ضیحاتم قانع نمیکنه شمارو   اصلا از دسته ادمهایی نیست وادی این موضوعات باشه   متاسفانه  شبها تو مغازه اش میخوابه  منزلشون نمیره   با هیچکس حرف نمیزنه  مادرش باید اقدامی بکنه فقط کریه و دعا  فقط میدونم اینا علایم طبیعی برای یک آدمی که صد درجه یکشبه تغییر کرده نیست    

انسانها ازدواج نمیکنن براحتی طلاق بگیرن ما ناراحتیم  و بخدا قسم من برای اون پسر بیشتر ناراحتم چون واقعا انسان شریفی بوده  و الان این موضوعات پیش اومده همه رو ناراحت کرده 

من هم مادرشوهرواقوام همش میگفتن چشمت زدن یاطلسم شدی واینا واصلامن پیگیر نشدم  شمامیگی توعقداین ...

ما روزش کنار هم همه خوش بودیم  حتی برای همسرش یه النگو بدون مقدمه  خریداری کرد کلی خوراکی خریده بود  شب بریم پیاده روی کنیم  اصلا خیلی عجیبه  شب بدون دلیل مگه میشه و عنوان طلاق هم فردای اونروز قطعی یکبار اعلام کرد و نیست شده خونه نمیره چند کیلو لاغر کرده  ودختر خواهر من زیباست از همه لحاظ اخلاقی و ظاهری و البته خود پسر  دقیقا تمام مشخصات این خانمی که میگن قفل کرده پسر رو تو همسایگیشون هست و قبلا پسر رو میخواسته که فرهنگ‌شدید طبقاتی داشتن  که نشده   و سحر و جادو  تو قران هست   و ادمهای ظالم و ساحر و بدجنس هم الانم هستن  

یکی از خدا بی خبر طلسم و قفل کردن پنج تا سید به ما همینو گفت الان عقدن پسره عالی بود یهو یه شبه یکما ...

شوهر منم همینجوری بود،اولاش عالی بود حرف نداشت،ی دفعه بدون هیچ دلیلی رفتارش سرد شد و تااون روز ک گفتم نمیدونم چم شده دیگه حسی بهت ندارم نامزدیمونو تموم کنیم،دنیا رو سرم خراب شد،،تا اونوقت ک اون مرد اهوازی گفت برامون دعا گرفتن و باطلش کرد،الان ۴ ساله ازدواج کردیم

لطفا برای سلامتی عزیزام و مادر شدن آبجیم صلواتبفرستید
شوهر منم همینجوری بود،اولاش عالی بود حرف نداشت،ی دفعه بدون هیچ دلیلی رفتارش سرد شد و تااون روز ک گفت ...

بمن لطفا یه ادرس و شماره بدید  ادم مطمینی که دست بخیر باشه کار باطل سحر رو بتونه انجام بده

شوهر منم همینجوری بود،اولاش عالی بود حرف نداشت،ی دفعه بدون هیچ دلیلی رفتارش سرد شد و تااون روز ک گفت ...

الان تو این مدت سوره بقره با صوت تو خونه گذاشته میشه   سوره یاسین که موکلین رحمانی خوبی داره  نمیدونم نمیتونم بگم تلقین ولی دقیقا چند شبه پشت هم خواب اون کسی که بهش شک داریم رو افراد خونه میبینن که همون خانم مشکی پوشیده مراسم ختم  و حتی دیدیم که به گناهش تو خواب اعتراف کرده نمیدونم معنی این خوابها چیه

بمن لطفا یه ادرس و شماره بدید  ادم مطمینی که دست بخیر باشه کار باطل سحر رو بتونه انجام بده

فدات جریان من مربوط ب سال ۹۲_۹۳ هست اونی ک سحر ما رو باطل کرد خودش دیگه کار نمیکنه،،پسرش اومده بجاش ک نمیدونم پسرشم مث خودش کارش معرکس یا ن،اگ بخوای شمارشم بهت میدم،ولی چون خییییییلی شلوغه سرش دیر جواب میده،باید تو واتساپ بهش پیام بدی شانست ببینی بعد از چند مدت جوابت بده اونم با کلی پیام و التماس،،اتاقش کلا جای نشستن نیس،ما چون از قبل نوبت نداشتیم باهزار التماس از ی اهوازی نوبتشو گرفتیم،ولی خب هنوز اون کاری ک رفته بودیم پیشش تموم نشده ک ببینیم کارش مث باباشه یا ن،نتیجه حرفی میشه ک بهمون زده یا ن!

الان تو این مدت سوره بقره با صوت تو خونه گذاشته میشه   سوره یاسین که موکلین رحمانی خوبی داره &n ...

از یکی ک تعبیر خواب بلده بپرس،ی خانمی بود تو نی نی سایت ی اقایی رو معرفی کرد برا تعبیر خواب اگ دیدمش تگش میکنم