2777
2789
فدات جریان من مربوط ب سال ۹۲_۹۳ هست اونی ک سحر ما رو باطل کرد خودش دیگه کار نمیکنه،،پسرش اومده بجاش ...

عزیزم  لطفا شماره یا ادرسی دارید بدید برای تعبیر خواب هم اگه کسی هست بتونه  کامل توضیح بده معرفی کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدات جریان من مربوط ب سال ۹۲_۹۳ هست اونی ک سحر ما رو باطل کرد خودش دیگه کار نمیکنه،،پسرش اومده بجاش ...

یکی یه آقایی که ازش نتیجه دیده بود بهم معرفی کرد باهاشون تماس گرفتم سر کتاب باز کرد و گفت  خانمی غریبه هم سن و سال خودش که رغیب عشقی هست براش جن عاشق فرستاده گفت پولتو به دعانویس و  فالگیر نده یه سری اعمال داد گفت این جن عاشق  از سر عقدشون گرفته شده و الان دختر رو از چشم همسرش انداخته و اگه باطل نشه جدا میشن مبلغ خیلی کمی گرفت و گفت درست شد شیرینیش رو بدید اون اقا تو اصفهان هست  و تلفنی و تو واتساپ دستورات رو داد همش هم قرآنیه انشاالله درست بشه و شد حتما اینجا معرفیش میکنم فعلا باید ۲۱ روز اعمالش رو انجام بده توکل بخدا

سوره اعراف ایه ۱۱۶ تو تفسیرش اگه کسی بلد باشه راجب جن عاشق  و فرق اون با همزاد توضیح داده شده  اجنه و همزاد رو میتونن برات با طلسم بگیرن  سرچ کنید خیلی قشنگ توضیح داده شده خدا لعنت کنه  کسی رو که برای کسی بد میخواد و ربطی با اعتقاد داشتن و نداشتن کسی نداره  و کسی که ظالم و کافر باشه اینکار رو رو دشمنی میتونه انجام بده 

عزیزم  لطفا شماره یا ادرسی دارید بدید برای تعبیر خواب هم اگه کسی هست بتونه  کامل توضیح بده ...

فدات اون خانمی ک یه حاج اقا رو معرفی کرده بود برا تعبیر خواب خودم براش درخواست دوستی فرستاده بودم،ولی نمیدونم لیست اونایی ک درخواست دوستی بهشون دادمو چطور بیارم،وگرنه همون خانمو تگ میکردم ک بگه اون اقا کی هستن،شمارشم داده بود

لطفا برای سلامتی عزیزام و مادر شدن آبجیم صلواتبفرستید
یکی یه آقایی که ازش نتیجه دیده بود بهم معرفی کرد باهاشون تماس گرفتم سر کتاب باز کرد و گفت  خانم ...

ان شالله ک درست بشه عزیزم،،اگ شمارشم ب منم بدین ممنون میشم اگ ی وقت نیاز داشتم بهش زنگ بزنم،چون اینی ک خودم میگم ازش نتیجه گرفتم خودش دیگه کار نمیکنه و پسرش اومده بجاش،،پسرشم از بس سرش شلوغه ممکنه ماهی یبارم پیاممون رو سین نکنه!!

عزیزم  لطفا شماره یا ادرسی دارید بدید برای تعبیر خواب هم اگه کسی هست بتونه  کامل توضیح بده ...

@بانوی_بی_نشان  

سلام عزیزم،ممنون میشم اگ هستین اون اقایی ک تعبیر خواب بلد بود رو معرفی کنید

سلام دوستان عزیزم یادتونه چند وقت پیش درمانده بودم بخاطر مشکل عزیزم اول و آخر همه مشکلات خداوند بزرگ هست یادتونه گفتم همسرش بی حهت یک شبه رفت و دعاها اثر نداشت از آقایی از اصفهان دعا گرفتیم  اونم تماما قرآنی اعمالی بود باید انجام میداد هنوزم ۲۱ روز نشده  ولی عزیز من خوابی دیده بود که کنار همسرش تو خونه ای که قراره برن هستن یهو در اتاق بسته میشه و تاریک میشه میاد در رو باز میکنه میبینه یه خانمی قد کوتاه و چاق با سینه و پایینتنه بزرگ و دندونهای بزگ سفید ولی لابه لاش خونی هست میگه تو کی هستی و همسرشون  رو صدا میکنه میگه یه دفعه اون خونه شد خونه مادر شوهرش و اون خانم هم بدوبدو از در خارج شد  ما خواب رو برای اون اقا تعریف کردیم گفت دعای شما و پسر کلا باطل شده ولی باز براتون دعای سنگین نوشتن   گفت همچنان اعمال رو انجام بده و سوره بقره و یاسین و چهار قل رو هرروز بخون به علاوه دعاهای قرآنی و اعمال دیگه که خودشون دادن  و گفت براتون باطل میکنم نگران نباشید مسر بازگشت داره    فقط باید با اون طلسم و جن جنگید    من سه روز پیش خیلی ناراحت بودم و گریه میکردم با بغض  یکی از همکارام حال منو دید گفت چرا یه مدته اینقدر آشفته ای نمیدونم چرا دهن باز کردم  و همه چیز رو گفتم اونم گفت پارسال اینطور مشکل خواهرش داشته و خانمی رو معرفی کرد گفت تو سه الی ۷ روز براش مشکل رو حل کرد دلم روشن شد و گذاشتم رو حکمت خدا نمیدونم دیروز براش سرکتاب باز کردیم ۶ تا موکل داشت بخداوندی خدا قسم   تمام جزئیات رو گفت گفت دوتا خانم برای یه خانم علیه این دختر دعا نه طلسم رو دهن گرگ نوشتن و دفن کردن گفت هر دعانویسی نمیتونه چون دعای کاغذی رو این دعاها اثر نداره یا دیر اثر میزاره حرفهایی زد که تمام این اتفاقات تو زندگی ما افتاده بود حتی دلیل دشمنی هم گفت گفت بخاطر مسایل کاری پسره اینا لج کردن گفت  خانم بیوه هست دیشب ساعت ۲ شب احضار زد گفت دقیق اسم اون شخص هم بهتون میگم و میگم اون قبرستون و طلسم کجاست برید در بیارید    و ۱۲ شب امشب قراره ما زنگ بزنیم  گفت احضار میزنم همراه باطل سحر و حصار و قفل و بستن شهوت پسره گفت وگرنه این خانم مدام دعا و طلسم میگیره گفت فرداجمعه خواستید با پدر و قیم دختر بیایید پیشم خونش افسریه تهران هست نمیدونم فقط منتظر  ۱۲ شب هستم  و برای سر کتابش ۵۰ گرفت و اینکه اسمم امشب بده با کلی توضیح که همش راست بود   ولی گفت بستگی به دعاتون از ۲۰۰ تا ۷۰۰ اونو شب اعلام میکنم   حتی گفت الان از دعانویسی از شهرستان دعا گرفتید  تا ۶ ماه پیش چه مشکلی داشتیم تمام حرفها رو صادق زد من اصلا نام و مشکل رو نگفتم فقط اسم دادم حتی اسم زنی رو داد گفت تو نزدیکی پسره گفت بخاطر مسایل کاری اون خانم به این نام اولین ریشه مشکل رو زده  ولی شب گفت تمام جزئیات رو میگم   من بی صبرانه منتظرم به قدرت خدا اعتقاد دارم و میدونم خدا خودش میدونه ما برای رفع این مشکل و زندگی دوباره تلاش می‌کنیم  و خودش راه رو برامون باز کرده ان شاالله امشب جواب بده حتما اعلام میکنم  اینم بگم من میزارم رو دعای اون اقا و خوندن سوره مکرر بقره نماز فاطمه زهرا الهی من به قربون خانم فاطمه زهرا برم و دعای قرآنی  که دشمن ما داره رسوا میشه دوستان زیاد نوشتم ولی منتطر شب هستم اعلام کنم  اگه واقعا اونی باشه که ما شک داریم و احضار بزنه بعد این همه مدت تو ۳ الی ۷ روز بیاد ان شاالله  من شمارشو میدم ۰۹۱۲ هست و خود خانم رستوران داره و همسر خدابیامرز اون خانم بهشون یاد داده  تا این حد میدونم یا علی به امید خدای بزرگ  که شب شهادت امام حسن مجتبی هست میدونم گره ما باز میشه این همه خوندن قران و نماز فاطمه زهرا مگه میشه بی جواب بمونیم

سلام دوستان عزیزم یادتونه چند وقت پیش درمانده بودم بخاطر مشکل عزیزم اول و آخر همه مشکلات خداوند بزرگ ...

اوه واقعا راس میگی چرا نیومدی بگی چیشد ته این قضیه

امیدوارم ک مشکلش رو خدای بزرگ حل کنه

دوستان خواستم یه مطلبی راجع به سحرو جادو ، طلسم و دعا به اشتراک بگذارم دیدم خیلی ها میگن رفتیم سرکتاب گرفتیم یا قهوه گرفتیم گفتن بختت بسته هست یا طلسم داری ، و بعد خیلی ذهنشون درگیر شده و دنبال ملا و دعا نویس میگردن برای باطل کردن . دوستان توجه کنید فقط کسانی که قرآن گردانی میکنن ، تشخیص میدن که طرف طلسم شده یا دعا داره یا سحرو جادو شده.

روش کارشون هم اینطور هست که قرآن رو باز میکنن اسم طرف رو میزارن لای قران ، بعد شروع میکنن به سوره خواندن.(با سوره مشخصی کار انجام میدن که متاسفانه نمیدونم ولی سوره طولانی هست شاید 1 ساعت زمان ببره، کلا سوره از حفظ میخونن)

بعد اگه طرف دعا یا طلسم داشته باشه اسم میچرخه ( یعنی زاویش عوض میشه) و قران گردان هم حالش بعد میشه . اونهایی که طلسم یا دعاشون خیلی سنگین هست مثلا یه صفحه از سوره یا چند ایه از قران میخونن قران گردان همون اول حالش بد میشه

بعد به مدت سه هفته به فاصله سه روز سه روز با انواع دعای سوزاندنی، طلسم یا دعای فرد رو از بین میبردن و بی اثر میکردن ، البته اگه کسی هزینه میداد طلسمش هم پیدا میکردن و نشون میدادن  (سه تا قرآن گردان حرفه ای میشناختم که همه ی استان ها میرفتن ، طلسم هم پیدا میکردن اما متاسفانه فوت کردن )

یه خانمی هم میشناختم که مثلا اسم طرف رو با مشخصاتش مینوشت داخل دفتر ، تاریخ هم یادداشت میکرد تا سه هفته به فاصله سه روز سه روز انواع دعاهای سوزاندنی همراه با زاغ ، اسپند و کندر و غیره ، طلسم یا دعا رو باطل میکرد و هزینش هم کم بود که متاسفانه شوهرش مخالف این کار بود و محدودیت داشت کلا روش کارش مثل قران گردان ها بود فقط قران گردانی انجام نمیداد

دوستان توجه کنید چیزی که من از قران گردانهای حرفه ای شنیدم سنگین ترین طلسم ها فقط با دعاهای سوزاندنی به مدت زیاد رفع میشه(بدون پیدا کردن طلسم) . کلا داخل شهر خودتون هر جا دیدین به این روش باطل میکنن بدونید که درسته 

من خودم قبلا به بخت بستن و طلسم و اینا اعتقاد نداشتم تا اینکه یه خانمی دیدم کارمند بود  24 ساله ، خواستگار هم داشت درست نمیشد مثلا یکی از خواستگاراش بعد از مدتی گفت مادرم ناراضیه و الی آخر . بالاخره با هیچ خواستگاری به نتیجه نمیرسید

تا این که متوجه شد قبلا یه دعانویسی که شهرشون رفته بود برده بودن خونشون و یه دعایی ازش گرفته بودن و هزینش کامل نداده بودن . و این هم بخت این دختره رو بسته بود ( یعنی از هم محلی های این دعانویس شنیده بود که از این کارها هم انجام میده )

بالاخره رفت پیش قران گردان  فهمید دعا داره ، بعد رفت پیش خانمه باطل کرد و 3 ماه بعد عقد کرد الان 2 تا بچه داره ولی بالای 30 ازدواج کرد بعد به دوستاش هم گفت که هر که پیش این دعانویس رفته بره باطل کنه که مجرد نمونه

خلاصه پیش هر ملایی نرین که عواقب داره ، بعد سنگینی بخت کلا جدا هست از بسته بودن بخت . مثلا خیلی ها میشناسم که مثلا نامزد داشتن قبلا بختشون بستن یا اقوامشون این کارا میردن ، رفتن پیش قران گردان و الان ازدواج کردن . و خیلی ها هم میشناسم که قران گردانی انجام دادن و دعا نداشتن ولی همچنان مجردن . به نظرم برای سنگینی بخت باید ختم برداشت یا انواع نمازها و از نظرات بقیه استفاده کرد

یه مطلب دیگه هم یادم اومد یه خانمی پول یه ملایی رو کامل پرداخت نکرده ، بعد ملا دعا میزنه این خانم دیوونه میشه میخواسته از خونه فرار کنه که سریع زنگ میزنن به اون خانمه و باطل کننده انجام میده (حالا حساب کنین اگه باطل نکرده بودن میباست بره بستری بشه شوک بدن دارو مصرف کنه)

یه ملا دیگه هم دعا زده بود که زن و شوهر همش با هم دعوا داشتن میخواستن جدا شن که رفتن باطل کردن و خوب شدن دوباره

بالاخره پیش هر دعانویسی نرین بدتر زندگیتون خراب میکنه