2777
2789
عنوان

چرابعضیا اینجورن

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 131 پست
اره بخدا  من اینجاهم زیاد گفتم ک با خانواده همسرم مخصوصا جاری هام خیلی خوبم من لیسانس دارم و ...

فامیلای مام اونجوری داریم.طرفو میبینی سالی یکبار میرن بیرون غذا بخورن صدتا عکس میذارن .ما قبل از کرونا هرهفته جمعه بیرون بودیم یکبار عکس نمیذارم 

مگه ندیده ام؟

تو تاپیکای لاغری تگم کنید شاید تونستم دوستانمو کمک کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دیدم گزارش زدی😄 برامم مهم نیست مجازی 

از کجا میبینید گزارش میزنن؟چند بار دیگه هم دیدم تو تاپیکها یکی اومده به استارتر گفته تاپیکت گزارش خورده،از کجا میبینن؟

شایدحس خوبشونومیزارن خیلی ها اهل استورین

ن میشناسمشون دیگ 

ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲
از کجا میبینید گزارش میزنن؟چند بار دیگه هم دیدم تو تاپیکها یکی اومده به استارتر گفته تاپیکت گزارش خو ...

خودش گفت گلم وگرنه بزنن ۱۰۰۰تابزنه😂😂😂شبیه بچه هامدرسه ک مامانشونومیارن

فامیلای مام اونجوری داریم.طرفو میبینی سالی یکبار میرن بیرون غذا بخورن صدتا عکس میذارن .ما قبل از کرو ...

دقیقا بخدا

من بندرعباس زندگی میکنم همش کیش و قشم و هرمزم و کنار دریا همشم هوایی میریم

اونا پراید خریده بودن رفته بودن خوزستان لب کارون چنان عکس کنار پراید و کارون گذاشته بودن ک حالم از خلیج فارس بهم میخورد😀😀😀

ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲
خودش گفت گلم وگرنه بزنن ۱۰۰۰تابزنه😂😂😂شبیه بچه هامدرسه ک مامانشونومیارن

آهان،آخه یه بار تو یه تاپیکی یه آقا به استارتر (با هم همنظر بودن)گفت تاپیکت شش هفت تا گزارش خورده، فکر کردم از جای خاصی میبینن

دقیقا بخدا من بندرعباس زندگی میکنم همش کیش و قشم و هرمزم و کنار دریا همشم هوایی میریم اونا پراید خ ...

خب واسه شما عادی شده دیگه ولی اونا نه

تو تاپیکای لاغری تگم کنید شاید تونستم دوستانمو کمک کنم
😄پرایدشده ۱۰۰ب بالا😂😂😂

😂😂😂

منو شوهرم دوتامون پارس داریم 

والا همشم در سفریم یبار استوری نذاشتم از هیییچی

گاهی اوقات فقط کلیپ خنده دار کوتاه میزارم

خب واسه شما عادی شده دیگه ولی اونا نه

الهی بمیرم برا اینجور افراد

😂😂😂 منو شوهرم دوتامون پارس داریم  والا همشم در سفریم یبار استوری نذاشتم از هیییچی گاهی او ...

بعضی هاشخصیتشونه ادم میدونه کجان چی میکنن😂😂😂😂منم دوست ندارم