2777
2789
عنوان

پس انداز

245 بازدید | 24 پست

اگه سال صد ملیون پس اندازه بتونی بکنی چیکار میکنید! منظورم که هر سال صد ملیون بتونی کنار بزاری

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
طلا میخرم

آخه تا آخر سال که پول میاد دستمون با اون صد ملیونم نمیشه طلا گرفت طللا الان گرم ۱۱ شده 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینطور جمع بشه طلا می خرم و بعد هم باهاش وام می گیرم.

طلا خیلی گرون شده 

صدملیون چیزی نیست اخه

خوب من نگفتم چیزی هستم گفتم چیکار کنم باهاش همین خورد خورد جمع بشه 

ولی طلا به صرفه تره ، زمین نمیدن ماشین نمیدن پول ازارزش میفته

من می‌خوام ی ماشین بگیرم 🥹طلا خیلی رفت بالا نمیشه خرد خرد گرفت قبلا گرفتم ؛ خونه خریدم 

درسته. من همین طلا ورقی نازک ها رو می گیرم.

من شاید باز خورد خورد طلا خریدم 

داریک برنامه جدیدیه ک با ثبتت 5سوت و با دعوت دوستات10سوت طلا میگیری

اول باید داخل سایت همیاران داریک ثبت نام کنی و بعد داریک دانلود کنی

این کد من :887812

اگه با کد کسی ک تو همیار نیس قبت نام کنی جایزه تعلق نمیگیره حتما داخل سایت همیار ثبت نام کنین

میشه واسه حاجت دلم ی صلوات بفرستین 🙃💜
طلا بخر که ظرر نکنی ی چیزی بیاد روش لاقل

اتفاقا قبلا طلا خریدم امسال تونستم بفروشم خونه بخرم ؛ الان تو فکر ماشینم ؛ می‌خوام ی کاری کنم بتونم ماشین بخرم