چیکار میکنن ک خدا اینقد بهشون همه چی میده ما هم سنیم منم وسیله هام کم نیس ولی یه جوری شدم ک چرا اینقد اختلاف طبقاتی باید تو جامعه باشه😕
بیچاره اهویی که صید پنجه شیری است بیچاره تر شیری که صید چشم اهوییست شعز دوس دارم لطفا تو تاپیکای شعر منم صدابزنین✌🤍 چند نفر از کاربری استفاده میکنن پس اگه تاپیکا در تضاد بود متعجب نشین❤
اِن شاءالله همگی حاجت روا بشیم..یه آمین بگو❤👇خدا جونم میشه منم لایق مادر بودن بدونی ..؟🙁 دلم حس مادر بودن میخواد.. حس بارداری.. حس مراقبت از یه کوچولویی که دنیامونه..حس شب بیداریای یه مادر..حس مادری حس مادری حس مادری..دوسدارم زودتر تجربش کنم..خدایا به حق فاطمه الزهرا این اولین و آخرین سقطم باشه..لطفا هیچ مادری رو با بچه تو شکمش امتحان نکن...خدایا منم ببین دل من و شوهرمم شاد کن.. خیلی تنهام خدا...لطفا❤ای کاش هرچه زودتر دامن همه منتظرا سبز بشه😍😍لطفا اگه منو تو تاپیکای خیانت دیدین تذکر بدین بهم ممنونم❤
بچه که بودم حیاط خونه مون درخت خرمالو داشت،یه درخت قدیمی و خوشگل که وقتی خرمالوهاش میرسید انگار شاخه هاشو ریسه کشی کرده بودن!از اولین سبدی که بابا چید،خوشگلترینشو برداشتم،بُردم توی اتاقم..ساعت ها نگاهش میکردم و قربون صدقه ی خوشگلیاش میرفتم!خیلی دوستش داشتم،دلم ميخواست برای همیشه بین عروسکام بمونه...اما مامان گفت خراب میشه،خرمالو برای خوردنه نه نگاه کردن!باخودم فکر کردم میوه به این خوشگلی حتماً خیلی خیلی خوشمزه ست..هيچوقت اون لحظه ای که کل دهنم گَس شد و حالم بهم خورد یادم نمیره،بعد از اونم دیگه هيچوقت لب به خرمالو نزدم... سال ها اطرافیان گفتن:اون کال بوده،یه رسیده شو بخور ببین چقدر خوشمزه ست..ولی اون طعم گَس هيچوقت از ذهنم پاک نشد و دلم نمیخواست دوباره تجربه ش کنم..حکایت یه سری از آدمای زندگیمونم حکایتِ همین چشیدنِ خرمالوئه، تا وقتی که درون و ذاتشونو نشناختیم خیلی دوست داشتنی و خوشگلن..!اما یهو طعمِ گَس و بدمزه شون کل زندگیمونو ميگيره،یه جوری دلمونو میزنن که دیگه تا ابد سمتشون نریم!!!
من کلی گفتم نه برای این خانوم خدا بده بیشترم بدا ادم حسودی نیستم ولی من دانش اموزی میشناسم که امید ۱۰۰ درصد پزشکیه ولی متاسفانه گوشی نداره ک بره اموزش مجازی ببینه برا همین داره عقب میمونه
بیچاره اهویی که صید پنجه شیری است بیچاره تر شیری که صید چشم اهوییست شعز دوس دارم لطفا تو تاپیکای شعر منم صدابزنین✌🤍 چند نفر از کاربری استفاده میکنن پس اگه تاپیکا در تضاد بود متعجب نشین❤
تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...
من تموم پولام خرج کتاب و کلاس کنکور میشه برام دعا کنین قبول شم اگه نه روم نمیشه تو چشم پدرمادرم نگاه کنم