2777
2789
عنوان

تاااپیک وسایل اتاقمم +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 62 پست
من کلی گفتم نه برای این خانوم خدا بده بیشترم بدا ادم حسودی نیستم ولی من دانش اموزی میشناسم که امید ۱ ...

بنظر من نیاز نیست مقایسه خود رو ب وضوح بگی 

میتونستی اختلاف طبقات رو جور دیگه بگی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی گوگولی بودن وسایلش،فوق العاده با سلیقه بود شاید اگ ما بودیم اینقدر سلیقه ب خرج نمیدادیم،من خوشم اومد،

بچه ک بودم آرزو میکردم میگفتم خدایا چشامو میبندم باز کردم ی اتاق پر وسایل جینگولی و صورتی داشته باشم،باز میکردم همون داغونا بود😂😂

الان اتاق اون کاربررو دیدم یاد این افتادم

انشالله همه همیشه دلشون شاد باشه🌈🍬🌹

بنظر من نیاز نیست مقایسه خود رو ب وضوح بگی  میتونستی اختلاف طبقات رو جور دیگه بگی

بله درسته

بیچاره اهویی که صید پنجه شیری است بیچاره تر شیری که صید چشم اهوییست  شعز دوس دارم لطفا تو تاپیکای شعر منم صدابزنین✌🤍 چند نفر از کاربری استفاده میکنن پس اگه تاپیکا در تضاد بود متعجب نشین❤

وا فازتون چیه آخه مگه چی داشت هممون همونا رو داریم عکس جهت سرگرمیه بعضیا چنان آه و ناله میکنن آدم جرات نمیکنه بزار بنده خدا ی کمد بچگونه داشت با ی اتاق ساده دلش به چهار جینگولیش خوش بود، چ خوب میشد باشادی دیگران شاد باشیم 

من تموم پولام خرج کتاب و کلاس کنکور میشه برام دعا کنین قبول شم اگه نه روم نمیشه تو چشم پدرمادرم نگاه ...

آها آفرین همینه پس الان اینجا موندن زدن همچین تاپیکایی بهت هیچ کمکی نمیکنه برو بشین سر درست ایشالا که موفق میشی

من تموم پولام خرج کتاب و کلاس کنکور میشه برام دعا کنین قبول شم اگه نه روم نمیشه تو چشم پدرمادرم نگاه ...

شما هم انشالله قبول میشید 

هر کسی یه جوری از زندگیش راضی هس 

شما با کتاب خریدن 

من با لباس 

اون دوستمون با لوازم ارایشی 

بیخیال بابا !

من حس کردم اون تاپیک احتمالا مغازه لوازم ارایشی یا شوینده بهداشتی داشتن که جمع کرده بودن !!

منم میتونم برم مغازه داداشم همه پاور بانکا و گارداشو بردارم عکس بگیرم بزارم اینجا😂😂

هر گو*هی خوردی باز کنارت راه اومدم..رسوندیمون جایی ک‌ جایی رامون ندن..ته دلم خالی بود،ته دلت صابون زدم...رو فرم‌که اومدی کشیدی آروم آروم  عقب..غریبه کردی خودتو هفتا رنگ شدی...سیگار دیدم دستت سیگار کشیدم که ترک کنی🚬گفتم رفیقمی واست ترمزم برید ..خودمو زده بودم به خاب مشکل ا تو نی..نه توام یکی مث همه که ا این رو اون رو میشه پلک‌ک میزنه...اصن نفهمیدم رفت جلد کی تنت ..انقد بریدم ازت ک دیگه کش نمیدمش...نمی‌ارزید به این همه پایین و بالا به اینکه ببازم این بازیو باهات، قدمات دیگه نیست سایز پام،حیف عوض شدیو نیس اینه بات،هرجا هستی خوش باشی داداش،با هرکی تو رگیته جفت باشی باهاش،ما که همیشه دعامون خیره ،یه معرفتی داریم که نی تف مالی بالاش...🤘🏻🌵☺️      به خودمم حال نمیده هر عقب مونده ای روم فاز بگیره..
به غیرازشلوغ بودن همش محصولات فیروزه بود 

اره با اینکه میگفتن چقدر با سلیقه ای ولی من اصلا نپسندیدم... 

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

وا فازتون چیه آخه مگه چی داشت هممون همونا رو داریم عکس جهت سرگرمیه بعضیا چنان آه و ناله میکنن آدم جر ...

من اصلا ناراحت نشدم نمیدونم چرا فک میکنین ک ناراحتم؟

بیچاره اهویی که صید پنجه شیری است بیچاره تر شیری که صید چشم اهوییست  شعز دوس دارم لطفا تو تاپیکای شعر منم صدابزنین✌🤍 چند نفر از کاربری استفاده میکنن پس اگه تاپیکا در تضاد بود متعجب نشین❤
کار اون دختر اسرافه اسرافففف واقعا نمیفهمم پنج تا خمیردندون به چه دردش میخوره

چرا اسراف؟

کش و لوازم آرایششو نمیگم

ولی مسواک و خمیر دندون و شامپو که تارخ انقضاشون ۳ ساله ،خراب که نمیشه

منم چند تا چند تا میخرم که برا یه خمیر دندون و شامپو نرم فروشگاه

یا بعضی لوازم بهداشتی رو کارتونی میخریم

حالا ایشون همه رو باز کرده عکس کرفته

که من عمرا همچین کاری کنم،جذاب نبود کارش برام

ولی اسراف نبود

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

میشه یکی بگه کدوم تاپیک😞

پر بازدیدا هست

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

😂😂😂اره آفرین

والا حیفه پول

جای اون همه فیروز ادم جمع میکنه ی محصول میخره اما مارک و حسابی 

حالا منظورم ب این نیست ک ایرانی بده ها اتفاقا برندای باکیفیت زیاد شدن اما فیروز اونم همش محصولات بچه ها!

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱