2777
2789
مگه نا مرتب میشه هر روز

اره هر کی میاد یه چیزی بر میداره یه چیزی میزاره دیگه خب به هم ریخته میشه خب بعضی موقع ها مرتبه فقط یه دستمال میکشم توش

🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️                                           😎😎
چاره چیه منم بدم نمیاد همه اش استراحت کنم ولی مرتب کار می کنم که تلنبار نشه بعد هم دوست دارم خونه مح ...

آفرین عزیزم عالیه . اما شوهر من چپ و راست میگه یخچال تمیزو چرا شستی دوباره😃 کلا میگه خونه تمیزه و نیازی نیست 

پسرم از قلبم متولد شده 😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره هر کی میاد یه چیزی بر میداره یه چیزی میزاره دیگه خب به هم ریخته میشه خب بعضی موقع ها مرتبه فقط ی ...

البته ما چون دو نفریم و شوهرمم دست به یخچال نمیزنه زیاد بخاطر همون مرتبه حق با شماست 

باهم دیگه من داخلشو تمیز میکنم اون طبقه هاشو میشوره خشک میکنه منم مرتب میچینم 

شوهر من اعتقاد داره خونمون تمیزه و منم کار میکنم میگه وسواسی 

من هر روز یه دستمال میکشم و نمیذارم کثیف بشه ، همیشه تمیزه ، فریزر هم همینطور

منم دستمال میکشم هر روز . اما طبقات و اینارو در نمیارم بشورم 

وقتی هربار وسیله برمیداری تمیزکنی بزاری جاش همیشه مرتب و تمیز میمونه

تمیزه میگم فک میکنم میکروبی چیزی جاییش مونده باشه 😀

وای بچه ها پس چرا من سالی یکبار مرتب میکنم ولی همیشه هم تمیزه 🤔🤔ینی شماها یخچالتونو میدیم جلو و کن ...

اره من اینجوری میشورم ماهی یبار