2777
2789
عنوان

وضعیت مملکت و کیس ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 52 پست
موردایی که بودن رفته یه جلسه رسمی صحبت کردن ولی خب نرمال و معقول نبودن متاسفانه

منتطر باش حل میشه دخنر عمو مامانم ۵۰ ازدکاج کرد عالیع ازدواجش

من مهنازم9999 پیروزی از آن سخت کوشان هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج دوم؟

نه اول 

طرف سی سالگی رفت دانشگاه ارشد گرفت وکیل شد بعدشم با وکیل ازدواج کرد

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
نرسی عزیزم دعا کنید لطفا ممنون نه اینکه چون خواهرمه بخوام بی دلیل تعریف کنم چون واقعا اینجاهم کسی ...

رابطه های بی قید اصلا نمیپسندم اخر عاقبت نداره.

باید سعی کنن توی اجتماع باشن ولی این به این معنا نیست که ارزش های خودشونو کنار بزارن.

توکل به خدا ایشاالله یه فرد مناسب سرراهشون قرار بگیره.

کانششششششالله اخه خودشم داره کم کم منزوی میشه خیلی ناراحتم براش

اجی ببین  باید بسپزید براش کیس ازدواج پیدا کنند سایتهای هپسریاب ادمهای دست به خیر بدون اینکه بفهمه میدونی ایننور مواقع دست به خیر باید شد تو همین نی نی سایت میتونی تاپیک بزنی  تو شهرتون ببینی میتونی براش یکی در حد خودش پیدا ک بزن رو تاپیک‌ واسطه ازدواج و جریان رو بگو اوتا که واردن میان ببخشیدا ناراحت نشی ولی اجی جان تو این وضع مملکت باید  معرفی کرد فایده نداره اینطوری  بهترین راهشه واسطه بشی 

رابطه های بی قید اصلا نمیپسندم اخر عاقبت نداره. باید سعی کنن توی اجتماع باشن ولی این به این م ...

ممنونم عزیزم به دعای شما 

اخه کار هم نیست همه راهها رو جوونا بسته اس نمیدونم فقط ذکر میگم و دعاش میکنم 

خدایا شکرت 
وووی آقا دعا کن حداقل برام وکالت قبول بشم با رتبه بالا  بعدش عروس بشم عید نوروز دستم توی دستش ...

😂از پیامش کلی خندیدم وعده داده  به زمان نامعلوم احی قبولی نترس😍😍😍❤❤

اجی ببین  باید بسپزید براش کیس ازدواج پیدا کنند سایتهای هپسریاب ادمهای دست به خیر بدون اینکه بف ...

کاره درست میگین الان دیگه خانواده های دختر دار خودشون یه حرکتی میکنن ممنونم از راهنماییت عزیزم والا خودم بیخبر از خواهرم به یه خانومی سپردم مشخصات و ... فرستادم ولی خبری نشد!!! چی بگم توکل بخدا

خدایا شکرت 
کانششششششالله اخه خودشم داره کم کم منزوی میشه خیلی ناراحتم براش

چرا این موسسه هایی که دختر پسر به هم معرفی می کنند نمی ره

مثلا موسسه پیوند مهر خیابون کاشانی اصفهان

فرم پر می کنی ،ملاک هاتم می گی 

البته خود دختر باید بره