2777
2789
عنوان

وضعیت مملکت و کیس ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر عالی ایشاالله یه نفر که واقعا لیاقتش داره نصیبش بشه.

نرسی عزیزم دعا کنید لطفا

ممنون

نه اینکه چون خواهرمه بخوام بی دلیل تعریف کنم چون واقعا اینجاهم کسی کسی رو نمیشناسه ودلیلی برای مخفی کردن وجود نداره خواهرم بشددددت پاک و باوقاره درعین حال هم خانوم و شیک اصلا تعجب میکنم چرا اون ادمی که باید بیاد نمیاد!!!!!!!! یعنی حتما باید یه دختر خودش بره تو رابطه های بی قید!

خدایا شکرت 

خواست خدا مختار بودن ماست

خدا تو قرآن فرموده سرنوشت هیچ قومی را تغییر نمیدهد مگر اینکه خودشان تغییر دهند

خیلی از مشکلات و موانع ازدواج رو ما خودمون بوجود آوردیم و تا زمانیکه در خودمون تغییراتی ایجاد نکنیم متاسفانه مشکلاتی که هست نه تنها حل نمیشه بلکه رفته رفته بیشترم میشه

مشکلات اقتصادی هم هست ولی مشکلات زیادی رو خودمون بوجود آوردیم

أَرَأَيْتَ مَنِ اتَّخَذَ إِلَٰهَهُ هَوَاهُ أَفَأَنْتَ تَكُونُ عَلَيْهِ وَكِيلًا ﴿٤٣﴾ أَمْ تَحْسَبُ أَنَّ أَكْثَرَهُمْ يَسْمَعُونَ أَوْ يَعْقِلُونَ ۚ إِنْ هُمْ إِلَّا كَالْأَنْعَامِ ۖ بَلْ هُمْ أَضَلُّ سَبِيلًا ﴿٤٤﴾                               آیا دیدی کسی را که هوای نفسش را معبود خود برگزیده است؟! آیا تو می‌توانی او را هدایت کنی (یا به دفاع از او برخیزی)؟! آیا گمان می‌بری بیشتر آنان می‌شنوند یا می‌فهمند؟! آنان فقط همچون چهارپایانند، بلکه گمراهترند! (فرقان/43و44)

من چهل ساله رو دیدم ازدواج کرده خوشبخت شده

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
خیلی نگرانشم حقش خیلی بیشتر ازیناس...الهیییی برای خواهر منم همینطور بشه

پیشنهاد اشنایی برای ازدواج اگر داره  امتحان کنه بد نیس البته شماها بدونیدا به اونم بگید وابسته نشه فقط ببینه طرف کیه چیکارس

من مهنازم9999 پیروزی از آن سخت کوشان هست
پیشنهاد اشنایی برای ازدواج اگر داره  امتحان کنه بد نیس البته شماها بدونیدا به اونم بگید وابسته ...

موردایی که بودن رفته یه جلسه رسمی صحبت کردن ولی خب نرمال و معقول نبودن متاسفانه

خدایا شکرت 
باورکن نمیشه با این سادگی هم به کسی اعتمادکردآدما دورو که چه عرض کنم هزاررو شدن

اره ولى خواهر ايشون هم بچه نيستن . يا مثلا كسى معرفى كنه دو تا كيس رو به هم تا اشنا شن

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 
عزیزم بنظرم یکم ملاکاشو تغییر بده مثلا الان کمتر جوونی هست ک اول زندگی همه چی داشته باشه یکم اوضاع ...

اره شما درست میگید،بدیش اینه اونی که باید به دلش بشینه و بشه روش حساب کرد تا حالا نیومده... کلا دیگه خواستگار هم که نمیاد تو این وضعیت مملکت!

خدایا شکرت