2777
2789
آره گفتم من کلا چایی نمی‌برم بابامم گفت دوست ندارم جلوشون خم و راست شی تو بشین من و مامانت  پذی ...

اهان یعنی چون میز نبود؟ چون میز باشه خم و راستی نمیشه عروس... من میبرم هر بار، خم و راست نمیشم و فقطم برای خانواده ی مهمان جلسه اول میبرم و اگر رسید به جلسات بعدی خانواده خودمم چایی میدیم... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برای تمام خواستگارام چایی بردم😁

بنظرم چایی نمیبری بالاخره باید ی چیز ببری دوماد قشنگ از نزدیک ببینی من باراول که بردم تو موهای دوماد چندتا مو سفید پیدا کردم😐😐 بردنش خیلی خوبه امتحان کنین😀😀

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

افرین بازم بردید ما عروسمون همه جوره بهمون احترام اون مجلس خواستگاری رو نذاشت....  در واقع ما ...

عزیزم سخت نگیر ما برای داداشم رفتیم مادر دختر چایی آورد بعد از چند جلسه خانواده دخت اومدن خونمون داداشم چایی تعارف کرد کلی خندیدیم که ببین تو چایی نیاوردی پسر چایی آورد 

من برای تمام خواستگارام چایی بردم😁 بنظرم چایی نمیبری بالاخره باید ی چیز ببری دوماد قشنگ از نزدیک ب ...

دمت گرم 😂😂😂به خاطر این حرفتم که شده حتما چایی میبرم

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...
دمت گرم 😂😂😂به خاطر این حرفتم که شده حتما چایی میبرم

ببر.😂😂😂

برای منم دعا کن بزودی باز چایی ببرم 🤭🤭

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

ببر.😂😂😂 برای منم دعا کن بزودی باز چایی ببرم 🤭🤭

من که به مامانم گفتم حتما چادر میپوشم مامانم یه چادر سفید داره خیلی قشنگه فقط عشقم اینه که اون چادرو بپوشم خیلی هم بلنده 😂😂اگر نیومد زیردست و پامو چایی هارو نریختم روسر داماد میام تعریف میکنم که چند تا موی سفید پیدا کردم 😂😂

ان شاالله گلم یه بار دیگه میبری و میشه اولین اخرین چاییه خواستگاریت و با دل خوش ازدواج میکنی 😍

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...
اره من بارهاخواستگاراومده خودم بردم ولی بااسترس ولی همچنان مجردم 😭

منم مثل تو ام قشنگم غصه نداره نفس💚❤️💚

بخدا الان عروسمون نمیدونم چرا اما همش توی روی ما میگه کاش مجرد بودم:/ بخدا ما اصلا کاریشون نداریم و بنده خدا برادرم براش ماشین و موبایل و خیلی چیزا گرفته و هزینه های سرسام اورشو میده اما بازم توی روی ما میگه من پشیمونم و می موندم مجرد خواستگار بهتر و سن بالاتر می اومد برام:/ عروسمون 23سالشه و برادرم 32 سال... 

نمیدونم چرا فکر نمیکنه مامان من که یه پسر داره فقط و یه دختر، دلش میشکنه.... بخدا جز طلا که وسعمون نمیرسه همه کاری براش کردیم.. 

نمیدونیم چرا انقدر هیجانیه و همش ناراضیه 

بخداتا حالا بهش نگفتیم از اینجا بشین اونجا... نمیدونم.... امیدوارم شما قدر هر دوره از زندگیتو بدونی قشنگم